Ny vecka, nya tag.

Så har man vart hos specialist mvc idag, kollat blodtrycket och pratat lite med en läkare. Jag får sluta med en av mina mediciner idag så det blir ett återbesök på torsdag igen, tror aldrig jag spenderat så mycket tid på ett sjukhus som nu i samband med Mys födsel men det är ju så när man får havandeskapsförgiftning och sen vill dom ha extra koll på mig med tanke på hur högt mitt blodtryck var men nu verkar det ligga hyffsat nära normalläge så det är bara hoppas på att jag inte blir dålig av att inte ta medicinen och att mitt blodtryck stannar på normalt igen.

Började känna mig krasslig i halsen igår efter att vi vart ute på dan, det blev värre och värre ju senare på kvällen det blev och natten har inte vart speciellt rolig.. Jag får så ont i magen vid snittet när jag hostar men läkaren sa att det inte är någon fara sån tur är. Min hals är inte alls min vän idag asså.. Usch.

Nu ska jag ut i det fina vädret på en liten promenad med Alfons, sen ska vi åka och veckohandla innan alla Scaniajoner slutar jobbet och det blir kaos i mataffären ;-)

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0