Premiär.

En liten pic från premiärturen idag :-)


Ut i det fina vädret jao.

Nu ska vi ta en liten promenad ner på stan, det är riktigt härligt väder ute och det är dags att ta vagnen på sin första riktiga promenix.

See u later!

Amningshjälp sökes. Typ.

Jag har som säkert många andra nyblivna mammor problem med amningen.. Jag ammar lillan i stort sett alla mål om dagen, hon får ersättning någon enstaka gång när jag känner att jag inte har någon kraft alls till att amma. Jag är trasig, blöder och läcker.. Ändå känner jag av mjölkstockning och förstår inte varför?
Jag har testat att lägga en vetekudde på bröstet men tycker faktiskt att det snarare gör det värre.. Precis när lillan tar tag i bröstet gör det ont men sen går det jättebra att amma, tills nästa gång och det är samma sak igen.

När jag har "amningspaus" spänner det i brösten, ibland gör det bara så sjukt ont och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska göra, dom säger "kämpa på" "det går över" och "det är bara att härda ut" men hur gör jag att smärtan blir mer hanterbar så länge? Hur blir jag av med mjölkstockningen?

Har ni några tips så får ni mer än gärna dela med er till en som inte vet vart hon ska ta vägen.

På vift

Fick idag ett jättefint kort på posten med en liten present till My från gammelmormor och vi åkte genast för att köpa en babyvakt, vi har funderat ett tag på att köpa ett sådant och idag fick vi ett bra tillfälle. Vi tänkte försöka ha henne i sitt eget rum om nätterna och då underlättar ju en babyvakt.

Jag hoppas bara att det fungerar bra, att man inte ligger och lyssnar efter minsta lilla eller att mannen min inte ska höra.

Hur har ni gjort med era små? Använder ni babyvakt nåt eller har ni dom i erat sovrum tills dom blir äldre?


111128

Idag kom det blomsterbud till oss, vi fick dessa underbara blommor av min fina familj!



Åh vilken måndag!

Natten gick bra, lillan var hungrig vid halv 1 och sedan lite gnällig men efter ett blöjbyte och ytterligare lite amning somnade hon så gott på mitt bröst och vi vaknade sedan vid 4 och jag skulle lägga henne i sin lilla korg men det ville hon inte så vi gick upp, sedan fick hon i sig lite mat, blöjbyte igen, lite mys med pappa och runt 5 sov vi allihopa igen för att sedan vakna vid 8 och tro det eller ej men jag kände mig nästan lite utvilad! Underbart.

Solen sken in så fint i sovrummet, det är torrt ute och tydligen lite kyligt men vilken fin dag det är ute! Jag har nu ätit frukost, lillan ligger i sin korg och sover så gott så nu kommer hon sova ett par timmar innan jag måste väcka henne för mat så hon sen kan somna om igen. Hon är så tacksam på dagarna, får hon ammat ordentligt och myst tillräckligt så sover hon tills sen eftermiddag.

Det är så underbart att se henne sova, hon ser så fridfull ut, en riktig liten ängel är hon ♥

Här kommer en liten bild som jag tog på sjukhuset, fler bilder på prinsessan kommer allt eftersom.


What a week.

Jag tänkte uppdatera er lite på vad som hänt den senaste veckan för det är en hel del kan jag lova, mer än vad flera får uppleva på en livstid.

Allt började förra fredagen efter att jag vart nere på stan med Mia, jag kom hem och fick jätteont i magen och vid halv 8 efter att vi ätit middag och Richard passade på att parkera bilen i garaget, står jag i köket och dricker mjölk när jag plötsligt känner hur det rinner helt okontrollerat "där nere".
Min första tanke: VATTNET HAR GÅTT!

Jag berättar för Richard när han kommer in och ringer sedan till sjukhuset som vill att jag kommer in och kollas upp. Vi åker in vid 8 och spenderar 3 timmar på sjukhuset. Under rutinkontrollen upptäckte man mitt enormt höga blodtryck, vi snackar alltså livsfarligt högt och sedan att jag hade äggvita i urinen.
Alla som genomgått en graviditet vet ju vad det betyder och nej, det var inget roligt besked. Det diskuterades om att jag skulle bli inlagd redan då men av någon anledning så skickade man hem mig med receptet: VILA och återbesök på måndag.

Ni förstår kanske varför jag var så grymt osocial i helgen som var?
Att få beskedet om att man "kanske" har havandeskapsförgiftning gör det inte direkt lätt att slappna av på helgen och att sedan veta att man ska gå hela helgen och vänta på provsvar är ingen höjdare.
På måndagen var vi tillbaka på sjukhuset för ytterligare prover och mina provsvar från fredagen såg inte bra ut, det hade blivit värre under helgen. All min vila gjorde ingen nytta alls. Inte förvånande i och för sig.

Jag fick börja med medicin för att sänka blodtrycket och fick en tid på sjukhuset dagen efter kl 14. Vid 9-tiden ringer Richard och säger att vi måste åka till sjukan. Proverna man tog under måndagen såg inte alls bra ut. Jag packade ihop mina saker och gjorde mig redo för att bli inlagd. Det blev jag.
13:55 börjar man igångsättning. Kl 18:55 börjar värkarna kännas av och jag börjar med lustgasen som till en början var ljuv. Vid 20:34 gör man så vattnet går. Sedan diskuterar vi att ge mig ryggbedövning då den även har en sänkande effekt vid högt blodtryck. Ryggbedövningen var guld värd!

Allting ser ut att gå enligt plan och vi trodde för en stund att vi skulle få se vår ängel innan klockan slog midnatt. Fram till klockan 04:10 blev jag sämre och sämre. Två av mina dropp slog ut varandra och värkarna kom inte igång som dom skulle, lillan hade inte fixerat sig och dessutom flyttat på sig. Smärtan var enorm och kl 04:21 tog man beslutet om att akut kejsarsnitt är nödvändigt.
Därefter gick allting så fort och kl 04:52 kommer vår lilla ängel till världen.

My Angelica Himberg var 47 cm lång och vägde 3260g - en helt underbar liten varelse.

Back in buisness.

Hej alla!

Jag är medveten om att det var cirkus en vecka sedan jag uppdatera sist och idag blir det inte så mycket heller tyvärr men jag kan tala om för er att det som hänt under veckan är att jag akut åkte till sjukhuset i tisdags och blev inlagd.

I onsdags födde jag vår efterlängtade dotter! Kan ni tänka er?!
Ni ska få hela historien imorgon, jag har massor att berätta men idag är första dagen hemma och om en liten stund kommer lillans farmor, farfar och gammel farmor hit på lite tårtkalas och det är i stort sett det jag orkar med idag så håll ögonen öppna imorgon, då ska jag försöka ta mig tid att berätta vad som hänt.

Tills dess, vi mår alla bra och jag är verkligen världens lyckligaste!

Sorry guys.

Åh mina vänner, jag är ledsen för uselt uppdaterande men just nu måste jag fokusera på att vila och ta det lugnt så denna veckan blir det inte mycket bloggande, inte just nu i alla fall men nästa gång jag uppdaterar på "riktigt" så blir det bra - lita på mig.

Just nu blir det väldigt halvdant, nåt inlägg då o då kanske - om ens det men jag hoppas att ni förstår och titta gärna in lite då och då för snart har vi en liten bebis här och jag lovar att jag uppdaterar så fort jag känner att jag kan göra det helhjärtat.

Kram på er mina vänner!

Testpilot.

Jag såg att Arla nu söker testpiloter för deras nyhet Thaipanna. Jag älskar thaimat och är jättenyfiken på denna nyhet, dom söker 3000 testpiloter varav 250 st är bloggare.
Gör som jag, gå in och ansök ni med - det är ju inte varje dag man får chansen att vara testpilot ;-)

Är ni intresserade? Gå in HÄR.


Jul i slowmo.

Soffan luktar kattpiss. Nånstans men jag orkar ju inte sniffa mig runt hela soffan för att se vart exakt det kommer ifrån. Tomten, jag vill ha en ny soffa. Jag har vart jättesnäll i år och tycker därför att en ny soffa borde jag väl kunna få? Snälla?

Vi bar ner lite skit i källaren förut, fick med oss två flyttlådor med julpynt upp. Jag tänkte att jag skulle börjat julpynta lite idag faktiskt, utan att anstränga mig. Typ i slowmotion skulle jag pyntat, med julmusik i bakgrunden. Jag öppnar lådorna och det slår mig: "vart fan är pyntet vi faktiskt använder då?". Attans.
I lådorna fanns väl en o annan grej som ska användas men eftersom vi inte ska ha någon gran i år så kan jag inte göra så mycket med dom lådorna.
Jag får väl kika lite i källaren imorgon om jag hittar vår ljusstakar och tomtarna, annars åker man väl på att köpa nytt, ingen stress innan advent eller så. Nej.

Slowmotion.

Idag blir det inte mycket gjort. Det har varit en tuff kväll/natt, jag vet inte ens om jag sovit något alls inatt. Jag kände ju ett himla tryck igår när jag gick på stan med Mia och när jag kom hem blev det bara värre så vi skippade hockeyn. Jag har fortfarande ont i hela kroppen så allt jag gör nu i helgen blir i slowmotion. Jag måste vila, försöka sova och samla krafter.

Det kanske blir lite julpyntande, ett varmt bad blir det garanterat ikväll.

Det kanske blir lite dåligt bloggande under helgen men jag är tillbaka snart igen :-)

Spontant, I like.

Kom precis hem från stan. Mia messade och frågade om jag ville ta en liten sväng, gud vad skönt det var att komma ut lite och se folk haha! Det är mysigt att gå på stan nu när det är julsaker i varenda butik, jag längtar verkligen jättemycket efter jul och jag som tänkt börja pynta första december kan ju tänka om och börja nästa vecka tydligen. Det är ju tydligen första advent nästa söndag?!

Det hade jag helt missat eller ah, jag har hört nån säga det men min tanke var att "inte sjutton är det väl advent redan i november?" Jo, precis så är det. Så i veckan blir det julpynt för hela slanten, mysfaktorn ökar betydligt.
Det var riktigt roligt att träffa Mia igen, vi har båda mått lite siså i veckan - hon har inte mått så bra stackarn och jag har mest haft ont. Det är riktigt härligt att prata med henne om graviditeten, vi förstår varandra så himla bra tycker jag :-)

Vi var inne på Åhlens en sväng och det första jag såg när vi åkte trappan ner var ett bord med julgodis. Kola närmare bestämt. Jag kände bara med en gång att "dom måste jag ha", så jag tog två sorter Pepparkakskola och knäckkola. Det fanns glöggkola också men glögg är inget som nånsin tilltalat mig sådär.

Dom kostar 29kr/st men helt klart värt! Dom är verkligen gudomliga!
Nu blir det en promenad med Alfons, sen ska jag fräscha till mig för shit vad varmt det var att gå i butiker. Kändes nästan som man var i klimateriet eller hade skyhög feber och jösses vad det tryckte på neråt när vi gick runt - kanske drar det igång på riktigt snart? Det kändes minsann så när vi gick runt på stan förut. Heja heja!


Mina favvisar just nu, nam nam!


Skötbädd.

Jag är på jakt efter en ny skötbädd till lillan då Felix punkterat den vi har nu, hehe.
Vilken tycker ni är finast?

Alla 3 kostar 299kr/st och finns på HÄR.


Push push.

När jag står och viker tvätten så kommer den där huggande känslan igen, nu sitter jag i soffan och den dyker upp emellanåt. Jag vill ha mer tryck neråt. Dock har jag ingen mer tvätt att vika. Snart dags att gå ut med Alfons igen, får nog försöka springa i trappen upp o ner då ;-)

Mamma vill ha sin bebis nu

God morgon fredag!

Så var det fredag igen, härligt va? Ja, för er som jobbar och sliter varje dag i alla fall, en annan har ju helg varje dag ;-) Idag ville inte Alfons alls ha sovmorgon så vi var ute strax efter kl 6 och sedan vid halv 9 igen men det blev en långpromenad nu sist så de där rostade mackorna och koppen med té jag nu sitter o sippar på gör gott i magen innan jag kryper ner i sängen igen, hehe.

När älsklingen kommer hem från jobbet idag är det full rulle så jag får passa på att vila och dra på helgansiktet innan han kommer. I eftermiddag ska det nämligen handlas, sedan ska vi käka på Subway - nam nam! och efter det ska vi kolla på hockey (ja, jag ska gå och kolla på hockey. Frivilligt. haha)

Nej, nu är mitt té nästan slut.
Ett toabesök på det så kan jag somna som ett litet barn igen.
(Om bara hon nedanför kunde ta och sluta möblera om hela lägenheten.. Vem fan sätter upp tavlor halv 10 på morgonen liksom?)

Torsdags middag


Idag blev det fläskfilé med paprika, ris och gräddsås gjord på skyn från
köttet - riktigt nam nam!


Sömn, underbara sömn.

Ja, det blev ju så att jag gick och la mig strax efter 1, men det tog nästan 1½ timme innan jag kunde somna.. Grannen under spelade så fruktansvärt hög musik så jag ringde till hyresvärden och fick lite mer klart för mig hur jag ska göra när hon spelar sådär.

Nästa gång musiken låter så högt så jag inte står ut, stör lillan eller bara stör mig helt enkelt, ringer jag till larmcentralen så får dom skicka ut nån. Annars blir det att ringa hyresvärden igen så får dom skicka nån. Skönt att dom förstår i alla fall och faktiskt är måna om sina hyresgäster.

Hur som helst, jag tror jag fick sovit en timme i alla fall. Det var skönt. Behövligt. Jag hade i och för sig kunnat sova lite längre och det hade jag gjort om inte älsklingen kommit hem från jobbet, hehe. Men men, nu är det dags att hjälpa honom dra igång tvättstugan, sen promenad med Alfons och sen fixa middag.

Sen återgår jag till mitt slappar-mode.

Mmm ananas


Jo men,

visst är det härligt att vakna och se att solen strålar in i sovrummet? Jag tycker det, sen får det gärna (den här årstiden i alla fall) vara sån där härlig kramsnö ute. Varför är det ingen snö än? Jag tycker det är konstigt. Men men, himlen är blå och solen skiner - det funkar för mig så länge.

Men tomten, på jul måste vi faktiskt få ordentligt med snö. Riktig snö. I år vill vi ha en riktig jul.

Uppe "ovanligt" tidigt idag, för en halvtimme sen vakna jag och trodde faktiskt att klockan var lite mer än vad den var.. shit vilken besvikelse men det gör inget för såhär ser min plan ut för dagen:

(i stora drag, ni vet ju att det här emellan ska in en sisådär 100 toalettbesök osv också.. ;-)

- Resa mig upp ur soffan och ta ur Alfons på promenad
- Dammsuga hela lägenheten
- Kolla vad som kom med posten (om det kommer någon)
- Skiva upp ananasen jag köpte igår och lägga mig på soffan
- Äta så mycket ananas jag orkar så klart
- Kolla lite på tv
- Gå ut med Alfons igen
- Lägga mig i sängen och sova 1-2 timmar (bara för att jag kan och behöver)
- Förbereda inför tvättstugan
- Förbereda inför middagen
- Köra igång tvättstugan
- Gå ut med Alfons
- Göra klart middagen

Sen får älsklingen ta över så jag kan ligga på soffan ett par timmar innan det är dags för Alfons promenad igen.

Oj, jag missa att jag måste ta fram fläskfilén!
Jag gör det nu så jag inte glömmer det. Peace!

SOS hudvård.

Jag har märkt att den sista delen av graviditeten och i kombo med årstiden så har min hy blivit så fruktansvärt torr. Jag är nu på jakt efter nån bra återfuktande kräm för ansiktet och det finns ju hur mycket som helst att välja bland.

Vad använder ni för att ge huden lite extra fukt nu under vintern?

En snabbis.

Fick en underbar sovmorgon idag, vaknade lite försiktigt och såg att solen sken som bara den - hur underbart är inte det! Frukosten är i magen, lillan trycker på blåsan och jag känner mig sjukt trött. Jag är konstant trött nuförtiden men snart så, snaaaart!

Nu ska jag ta och bada Alfons, stackarn. Han har kurat ihop sig vid mina fötter, Felix ligger bredvid och så ska jag bada honom - ni förstår säkert hur mycket han tycker om att bada? ;-) Inte? Nej, han tycker verkligen inte om att bada men det kommer gå bra, han blir så glad och sprallig efteråt. Ni ska få se sen hur fisen ser ut när han är nybadad ;-)

Note.

Hälsosamma tips för att "skynda på" förlossningen:

- Ät ananas.
- Drick basilika te
- Massera bröstvårtorna
- Massage med lavendelolja / bad med lavendelolja
- Ha sex
- Ät pepparkakor - gärna hembakade med extra kanel o nejlikor

Det finns ju en o annan man kan testa, ananas ska det ätas i mängder kan jag lova! hihi.
Pepparkakor är ju inte så illa det heller, kanske ska testa att baka egna för en gångs skull?

Nu fick jag lite att fundera på och kika vidare på under morgondagen, nu tar vi och kryper i säng här. Det är trots allt en dag imorgon och jag behöver all sömn jag kan få så, från mig till er: GOD NATT.

Snabba på förlossning frågetecken

Jag har hört att det finns saker man kan göra för att stimulera kroppen, typ snabba på förlossningen lite - ingen vill ju gå över tiden men samtidigt så finns det ju en gräns. Jag har hört att man kan röra extra mycket på sig t.ex gå/springa i trappor för att öka trycket "neråt", man kan massera med lavendelolja eller ha i lavendelolja i badet mm.

Jag googlade för att se om det fanns fler tips man kunde testa som inte är farliga osv. Jag såg genast att en blivande pappa postat en fråga i ett forum och jag kan inte låta bli att undra hur folk egentligen tänker. Det roligaste är ju att han är 100% seriös.
Läs hans fråga och lämna gärna en kommentar, jag är nyfiken på vad ni där ute anser ;-)

"Jag funderade lite på det här med min frus förlossning och om man liksom kan "snabba på den lite", alltså tidigarelägga den ett par veckor? Anledningen till att jag frågar är att det skulle vara rätt skönt om mina 10 dagars semester (som pappor får efter förlossningen) kunde passa in med när os sänds. Kan man göra ngt sånt utan risk att äventyra barnets hälsa?"

Ni förstår säkert varför en del av citatet är markerat ;-)

Ny julfavorit?

Såg nu på tv att det kommit ytterligare en favorit i en ny tappning, vad tror ni om denna?


Dumle pepparkaka, kanske kan vara nåt?


Trötta eftermiddag.

Det blev en sväng till HeronCity och Mio, sedan Ikea. Jag fick inte direkt shoppat, köpte en skål på Mio och lite ljus på Ikea. Jag kände att snålheten i mig tog över, eller ja - jag tänkte efter 2 gånger innan jag köpte något och trots att jag hittade flera jättefina saker på Mio så får det vänta tills löning när jag vet hur mycket man har att röra sig med, det kommer ju krävas lite mer planering och "tänka före" med tanke på att det som trillar in är betydligt mindre än vad det vart innan.

Skålen jag köpte i alla fall, den ska jag ha i sovrummet till mina smycken eller en del av smyckena i alla fall. Jag ska ta och rensa lite bland allt krims krams så ska ni få se slutresultatet sen, troligtvis imorgon om jag känner mig själv idag ;-)


Hej tisdag!

Richard hade läkartid imorse så vi fick lite sovmorgon allihopa, sen körde jag honom dit och till jobbet så idag är bilen, helt oväntat, min! :-) När jag satt och väntade på honom utanför sjukhuset så började det "hugga" neråt igen, flera gånger. Igår kom det bara någon enstaka gång men idag kom det ett litet marathon av "värkar". Ryggen har varit extremt jobbig inatt, efter mitt nattliga toabesök så sov jag väldigt dåligt och vaknade tidigt, det är väldigt svårt att hitta ett bra sätt att ligga på när man har så ont i ryggen asså..

Men men, nu har jag fått lite frukost i magen och det är dags för en promenad med Alfons. Sen tror jag nog att jag ska ta en sväng till Ikea eller Skärholmen, kanske båda. Jag känner verkligen för en liten utflykt idag när vädret är så härligt, kallt dock men soligt och det gillas!

Vad ska ni hitta på idag?


The only way is up.

Ja det är väl inte mycket att skryta med men det är kul att folk läser min blogg och det går ju åt rätt håll i alla fall, tack för att ni läser min blogg! Tveka inte att kommentera eller fråga om det är något ni undrar, det är alltid roligt att dela erfarenheter :-)


Fler stalkers?



Klicka HÄR


Varmt till vovven

Jag sitter nu och kollar på vintertäcke till min lilla vovvsing, jag har hittat två stycken men har sån beslutsångest och vet verkligen inte vilket jag ska välja. Båda är vattenavvisande och kommer vara alldeles perfekta i vinter, båda har fördelar och en o annan nackdel.

Det som verkligen gör att jag inte kan bestämma mig är:

- Det ljusa täcket har som ett spännband istället för kardborreband = STORT +
- Det mörka täcket har reflexer = STORT +

Färgmässigt så är det mörka täcket bäst med tanke på att det lätt blir smutsigt i vinter MEN båda täckena går att tvätta i maskin så det spelar ju egentligen inte så stor roll.

Hjälp! Vilket tycker ni, rent spontant, verkar bäst?


Min lilla ängel,


Fler stalkers?

Jag hittade för ett tag sedan en sida som skulle hjälpa er läsare att hitta till min blogg eller ja, helt enkelt ge mig fler besökare. Jag är alltid väldigt skeptiskt till sånt här och jag bajsar verkligen på reklam och kedjebrev och sånt trams men den här sidan funkar faktiskt!
Jag har märkt en enorm skillnad i min statistik över besökare och sidvisningar, jag rekommenderar den varmt och vill självklart dela med mig av den till er så för att göra det hela lite enklare,

klicka HÄR.

Till er läsare,

Jag fick en fråga från en läsare ang. receptet på pastagratängen jag gjorde till middag i fredags och jag ska erkänna att det är ett perfekt latmaskrecept ;-) Passar utmärkt för dagar då man inte orkar laga något avancerat men ändå vill njuta av en god middag.




Du behöver:

1 paprika av valfri färg
1 paket bacon
1 dl riven gratängost
1 paket Carbonara crush
Pasta efter eget tycke
Svartpeppar

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning. Klipp eller skär baconen i 1 cm bitar och fräs upp. Tillsätt sedan Carbonara såsen. Strimla paprikan och tillsätt i såsen. Peppra efter smak. Häll sedan upp pastan i en ugnsform, häll över såsen och blanda väl. Strö över den rivna osten och låt stå i ugnen på 175 grader tills osten fått färg. Servera med en fräsch sallad.

Smaklig måltid!


Bebis vecka 39

Du befinner dig just nu i gravid vecka 39. Ca 95,0 % av graviditeten har passerat och du har 14 dagar kvar till BF. Du är i trimester 3.

Livmoderhalsen mognar för förlossningen. Du kan känna dig tung och trött och ha kraftiga förvärkar. Du går kanske inte upp i vikt längre, vissa kvinnor går till och med ned i vikt den sista veckan före förlossningen. Om du känner någon oro så är det viktigt att du tar upp det med din barnmorska. Det är vanligt att sömnen blir störd, se till att vila så ofta du kan.

Bebisen

Barnet är omkring 37 cm långt från huvud till stjärt och väger nu ca 3,5 kg. Barnets fostervätska förnyas var tredje timme. Navelsträngen är ungefär lika lång som ditt barn från topp till tå. Barnet rör sig olika och har mindre utrymme i slutet av graviditeten och därav kan mamman ibland uppleva fosterrörelserna som annorlunda eller minskade. Vid avsaknad av eller minskade fosterrörelser ska du alltid kontakta förlossningen eller din MVC.

Mina tankar inför ny vecka

Det känns verkligen i kroppen nu, av någon anledning så slog det mig som en smäll på käften nästan. Ryggen började värka nåt så fruktansvärt i torsdags, igår blev den huggande känslan i underlivet mycket kraftigare men kom även tätare och oftare än innan. Under natten har det gått bra, ryggen värker dock som bara den och det har höggt till där nere nån enstaka gång nu under förmiddagen men inga riktiga värkar än så länge.
Hur ont det än gör så kan jag inte låta bli att skratta, jag blir glad. Vår längtan nu är enorm och vi vet båda två att nu är det verkligen början på slutet och snart har vi vår lilla ängel hos oss!

OMFG!

Först ryggvärk som heter duga, nu hugger det så förbannat i "nedre regionen". Shit pommes! Nån som vill ut??

Soffpotatisar är vi allihopa.

Nu har vi kommit hem från dagens firande av svärfar. Det bjöds på god mat, gott sällskap och självklart tårta. Nu kan vi snacka matkoma. Alfons fick en hel del gott han med så nu behöver han inte äta fören till jul ;-)
Igår började jag få en enorm ryggvärk och tyvärr så kan jag inte påstå att den blivit bättre idag, det blir bara värre - kanske kan det vara för att lillan snart vill komma ut?
Jag känner en väldigt skillnad på denna veckan och förra veckan, dels ryggvärken men jag känner mig enormt mycket tyngre och just nu är det mesta bara jobbigt, man är ju inte snabb och smidig direkt ;-)

De sista 2 (kanske 3 om man har "otur") veckorna kommer bli fulla med vila för min del, jag ska försöka samla så mycket kraft jag kan och ta varma bad mm. Jag hoppas att det händer nånting snart och gärna på en vardag för då vet jag att jag kan få tag på Richard till 100%, helgerna är fortfarande uppbokade en del för hans del eftersom vi inte vet när det händer nåt men det är nog en av sakerna jag är mest nojig över nu; att inte kunna få tag på honom när det väl är dags.

Fars dag.

Idag skickar vi en extra tanke till pappa nere på västkusten!
Här är allting bra, vi har vart ute vid Tullgarns slott, Richard har fotat lite och jag fick agera lite fotograf jag med ;-) Vi blev alla väldigt trötta och såsiga på vägen hem så kanske blir det en liten powernap innan vi ska till svärföräldrarna på lite middag och tårta :-)


En liten bild från dagens utflykt.


Ledsen i ögat.

Sedan det bestämdes att vi skulle spendera ett par dar hos min familj över jul så har jag längtat efter julmarknaden på Liseberg, vi planerade att åka dit hela familjen. Lillan skulle få se Liseberg för första gången och jag som inte vart där på väldigt länge har sett fram emot det såå mycket.
Det finns inget mysigare än julmarknader och det är något speciellt med jul på Liseberg.

Nu såg jag att dom har öppet t.o.m den 23 december.. Vi åker ner den 25:e.
Liseberg har stängt. Vilken enorm besvikelse. Jag blir faktiskt lite ledsen i ögat.


Those will be the best memories


Då går min gräns för vad jag pallar med, då lägger jag en pizza och går ut.

Shit vad mätt jag är!
Vi var på Maxi och köpte pizza förut, Richard har vart sugen på att testa nya Grandiosa "El Nacho" typ hela veckan och eftersom jag inte planerat nån middag för idag så passade det bra. Den var god. Förvånansvärt god faktiskt men shit vilken matkoma! Jag orkade inte ens äta upp hela pizzan men mums vad gott det var.

Har ni inte testat den så gör det.


Deborah Lippmann

Snygga, vintriga naglar med lack från Deborah Lippmann.
I love!


Ni hittar dessa hos Eleven.


Nytt till mamma.

Dessa snygga leggingsen fick jag av mamma härom dagen, riktigt fina och finns just nu på H&M för bara 124:50kr - värsta grejen ju ;-)


Suck, pust & stön.

Efter ytterligare en jättejobbig natt så är jag nu uppe.. har redan varit ute en sväng med Alfons, älsklingen ligger och vilar lite till. Mitt huvud är alldeles för nära en explosion för att jag ska kunna lägga mig ner och ens försöka somna om..

Vi kom i säng ganska sent igår, tror jag gav upp runt halv 12 och älsklingen kom strax efter. Nån av våra uuuunderbara grannar hade fest igår. Det lät värre än vi hade ett gäng tjejer i köket.. Jag funderade flera gånger på att gå upp och verklgen försöka höra vart det kom ifrån men jag hade så ont i huvudet att jag inte orka resa mig ur sängen.

Jag har inget emot fester, folk får gärna ha fester men man kan väl för f*n ha lite respekt för sina grannar?! Fortsätter det så sen när lillan väl är här, då ska folk få veta att dom lever kan jag lova!

Vad händer idag då? Älsklingen har ett par innebandymatcher han ska avverka så för min del blir det väldigt lugnt. Nu ska jag fixa lite frukost!

Over and out.

Nu tar jag min huvudvärk och kryper i säng, hoppas på en god natts sömn och självklart sovmorgon imorgon. Hoppas ni haft en skön fredag med mycket mys.
Tillbaka imorgon, som vanligt :-)

Ciao!

Sprattel sprattel.

"Åh mitt lilla hjärta, jag tror minsann du har vaknat till nu? Jösses vad du rör på dig och din lilla rumpa skjuter du ut hela tiden - kom ut så jag får hålla om dig! Barnmorskan sa igår att du ligger jättefint, det gjorde både mig och din pappa väldigt glada :-) Oj vad du sprattlar! Är du lika missnöjd med Idol som jag eller vill du att pappa ska komma hem från innebandyn nu kanske? Du sprattlar lite extra när jag tänker på din pappa, vi ska ta ett bad sen - det vet jag att du gillar, sen ska vi mysa med dig lilla hjärtat.
Om du visste vad vi längtar efter dig, allihopa. Jag tror till och med våra små djur längtar, Alfons har flera gånger lagt ena tassen på magen och Nova stod förut och tassade lite lätt på magen - kanske kände du det? Åh vår lilla ängel, kan du inte komma ut snart så mamma och pappa kan få gosa med dig och klämma lite på dig :-)
Vi älskar dig redan jättemycket och vi längtar så efter dig, snart ses vi äntligen hjärtat!"


Den där Bard asså.

Seriöst, gå och raka dig.
Varför är han ens med i Idoljuryn?

Jag ska ärligt säga att jag tycker inte Idol är lika underhållande som tidigare år men det är fredagkväll och i dagsläget finns det inte mycket annat att göra än att se på tv och helt ärligt så bryr jag mig inte alls om vem som vinner. Jag tycker nästan dom kan lägga ner programmet men varför i h*vete tar man in nån som Bard i juryn? Man blir ju bara äcklad och irriterad av att se människan.

Usch.


Just do it.

Följ min blogg med Bloglovin


Middag á la fredag.

Pastagratäng - nom nom.


För att det är fredag.

När mannen min kom hem från jobbet idag tog vi en liten sväng ner på stan, han köpte hårvax och sedan köpte vi alldeles för mycket godis men är det helg så är det ;-)
Sedan åkte vi till KappAhl och kollade lite, jag hade en rabattcheck där och se vad vi fick köpt till vår lilla ängel:


I ♥ Newbie.


Ett par ursöta tights som ser ut som jeans :-)

 


Grått. Me like.


För att jag har världens finaste man.



Like the clouds you drift me away, far away
And like the sun you brighten my day, you brighten my day
I never wanna see you cry and I never wanna tell a lie

Where'd you come from? You're outta this world to me
You're a symbol of what every beautiful man should be
You're so beautiful, so damn beautiful
 ♥


11-11-11

Spännande datum idag, undrar om dagen har nåt skoj att bjuda på?
Jag låg och grubblade en del imorse.. Det handlade om lite allt möjligt men mestadels var det om vänner. Jag och Maria pratade jätte mycket om det igår och jag tycker verkligen att det är tråkigt att man träffar sina vänner hemifrån så sällan.

Min barnmorska vet ju "min historia" och hon sa en sak förra gången jag var där när vi pratade om vänner och ledighet mm, hon sa "Dom förstår ju att du inte kommer kunna åka ner på samma sätt som innan men dom vet också att du är ledig på heltid och det är lätt för dom att komma upp över en helg, vill dom det så gör dom det." Hon sitter ändå på en väldigt neutral position och att höra henne säga det så kändes nästan som en örfil men igår när jag och Maria pratade och hon, som ändå är i samma sits som jag, säger precis samma sak och berättar om sina vänner så var det mer som ett "aha moment".

Det blev så tydligt på nåt vis.

Jag har 4 tjejer där hemma som betyder oerhört mycket för mig och sen jag flyttade har jag fått besök från 2 av dom, det är 2 helger på lite mer än ett år. Imorse sa det mig något.

Jag är ledig på heltid, jag har all tid i världen men varför ska det alltid vara jag, det har ju alltid varit jag?

Oi, pannkaka.

Besöket hos BM idag gick bra, ytterligare 2kg i viktökning så nu ligger jag på en total uppgång på ca 14kg och något kilo till blir det garanterat. Blev dock alldeles bestört när jag kom ut och såg att jag fått en p-bot,  INTE OK! Det är svårt att förklara hur det är där men dom har bara en liten parkering för max 5 bilar och där är i stort sett alltid fullt och då får man stå efter vägen, det gjorde jag idag (som många andra gånger) och ett par andra bilar. Kommer ut och ser en lapp i rutan, 450 spänn KATSCHIIING.

Skulle inte tro det.

Nu har ju kliniken så att när man kommer dit så ska man alltid fylla i datum, tid och reg. nr på en lapp just för att det cirkulerar lapplisor så imorgon ska jag ringa till dom och fråga vart dom vill ha min p-bot för den tänker jag ICKE betala. Men sen åkte jag och Maria ner på stan och tog en fika, vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var verkligen super trevligt!
Av ren vana kollade jag telefonen och insåg att klockan var 3, vi hade suttit i 3½ timme! Kändes snarare som max 1½. Det blev att röra på sig, Alfons behövde rastas och sedan slutade älsklingen tidigare så tid fanns det helt plötsligt inte gott om ;-)

Känns skönt att inte behöva ställa sig mitt på torget och fråga om folk vill bli min vän, Maria och jag hade verkligen jätte trevligt och det kommer bli fler fika stunder (med lite bättre tidsplanering kanske ;-).
Min första alldeles egna vän i den här stan som gud glömde, haha!

Nu har man middagen i magen, pannkakor blev det idag - nam nam, jag har sjukt ont i halsen. Undrar om jag pratat alldeles för mycket idag eller om jag helt enkelt håller på att bli sjuk? Usch. Älsklingen tar en powernap mellan tvättarna, han är gullig och kör tvättstugan idag.
Jag vill med sova, skulle minst sagt behöva det i alla fall. Vi får väl se. Det vankas promenad med Alfons snart, sen kanske jag kan sova lite.

Morgonstund har guld i mun, eller?

Varit ute med Alfons, kört älsklingen till jobbet, fått i mig yoghurt och klockan är inte ens halv 8. Galet. Nu ska jag ta mig en dusch, samla lite kraft. Sen får det nog bli en macka, en promenad med Alfons och sen är det dags att åka till barnmorskan!

Kanske blir det sista gången med magen? Håll tummarna!
Det ser ut att bli en fin dag, lite kyligt är det allt tycker jag men så länge solen är framme gör det inget alls och jag hoppas den dyker upp sen.

Torsdag idag redan! Vad ska ni ha för er idag?


God natt!

Nu ska vi alldeles strax krypa ner i sängen, imorgon blir det tidigt även för mig då jag ska köra älsklingen till jobbet så jag kan ha bilen. Imorgon vankas nämligen besök hos BM och därefter blir det en fika på stan med Maria som jag träffade hos BM förra gången.

Ni missar väl inte Greys idag? Det gör inte jag i alla fall :-)
Nu ska jag bara locka älsklingen från soffan innan han äter upp alla våra pepparkakor ;-)


Den slank ju ner i alla fall.

Kladdkakan var ju en besvikelse, den blev inte sådär kladdig som den ska. Jag är kass på kladdkaka, det ska jag erkänna men egentligen, hur pip kan man misslyckas med kladdkaka? haha. Nåja, ner gick den ju i alla fall ;-)


Kladdikladd.

Idag tänkte jag faktiskt göra en kladdkaka, det är lill-lördag och jag är så förbaskat sugen ;-) Men först ska det lagas lite middag och idag blir det hemmagjorda köttbullar med klyftpotatis. Nom nom.


Woop woop!

Shit vad jag har varit duktig idag! Jag har fått rensat en massa i klädkammaren och fick ihop 3 hela kassar med kläder som åker till insamling. Jag har även fått sorterat lite, lagt undan bikinis och andra sommarplagg som inte kommer vara aktuella på ett bra tag.

Känns riktigt skönt.

Nu tänkte jag försöka rensa en låda full med smycken, det är dock lite svårt att koncentrera sig när man har en liten parvel i magen som envisas med att trycka ut rumpan hela tiden, det är lite obekvämt men åh så gulligt!

Är det sant att man kan "skynda på" förlossningen om man håller igång?


11:07

Nu är jag uppe igen, har vart ute med Alfons och nu håller jag på och käkar min andra macka. Jag tänkte försöka få rensat lite ytterligare i klädkammaren idag, det ser ut som nån kastat in en granat tycker jag. Hyllorna ovanför klädhängarna är i stort behov av en ordentlig rensning.
Ska gå igenom mina lådor jag har där också, finns säkert en hel del kläder som jag faktiskt inte kommer att använda igen, lika bra att göra sig av med det och göra lite plats för nytt ;-)

Vad har ni för er idag, lill-lördag och allt?

07:19

Ja, det borde vara olagligt att vara uppe såhär tidigt när man inte jobbar. Faktiskt. Men, som vanligt är det nästintill omöjligt att somna om utan att ha gått ut med Alfons och idag var jag så galet hungrig så jag visste att jag måste få i mig lite frukost innan det ens är möjligt att försöka sig på att somna om.
Det är kallt idag, himlen är vackert orange och det är frost i gräset - finns det hopp om en vinter ändå kanske? Jag hoppas verkligen det, runt jul och nyår är snö ett måste om ni frågar mig.

Nej, jag ska få i mig yoghurten och sedan blir det att krypa ner i sängen igen - annars får jag en väldigt missnöjd liten grabb här hemma :-)

Night night.

Nej, nu tar vi faktiskt och säger god natt och kryper ner i sängen.
Det är skönt att komma i säng tidigt och mysa lite innan mannen min somnar (vilket brukar ta cirkus 2 min, medan en annan inte kan somna hur man än vrider och vänder på sig hehe) - du vet att jag älskar dig baby ♥

Det är en dag imorgon också och förhoppningsvis blir den lika fin som denna,

god natt mina vänner!

Dekorationsbegär.

Jag har sån lust att göra något skoj i lägenheten, jag vill göra något fint med ljus i badrummet och kikade på ikeas hemsida men även styleroom m.fl för att få lite inspiration. Jag hittade dock ett par saker på ikea som jag vet precis vart jag vill ha, i sovrummet.


Visst är dom fina?
Ikea är Ikea men dom här skriker ju faktiskt inte Ikea ;-)


Tisdag = fisk ?

Nej, idag blev det jättegod tomatsoppa med pasta i - verkligen nam nam :-)
Nu såhär efter maten blev man lite gottesugen bara.. Jag har vid flera tillfällen blivit sugen på glass eller typ milkshake, man kanske ska ta och gör sig en milkshake till efterrätt? Gottit!


bilden är lånad från google.


Bebismage v38

Jag tycker magen ser mycket större ut när jag står och kollar mig i spegeln, här på bilden tycker jag inte den ser så stor ut men det är den ;-)
Jag känner mig alldeles sprickfärdig, hehe.
När jag var ute med Alfons förut så stötte jag på en kvinna som bor på första våningen, vi pratade lite grann - riktigt trevlig tant. Hon märkte så klart magen, jag får ju inte knäppt nån av mina jackor längre så hur jag än försöker är magen det första man ser ;-)

Hon önskade oss lycka till med allting i alla fall, skönt att man har fina grannar :-)


Tisdagspyssel.

Idag har jag faktiskt vart riktigt duktig! Jag har (äntligen) fått tummen ur och dammsugit hela lägenheten, pysslat lite i lillans rum och satt upp en hylla i badrummet så man slipper ha grejer i fönstret :-)


Insynsskydd i lillans rum, me like!


Liten hylla i badrummet till mina underbara
Body America produkter.


Yeay!!

Äntligen! Nu ska det pysslas lite i lillans rum!


Piiiiiip.

Vart piiip är den där förbaskade brevbäraren?! Jag vill ha min post!

Måndagsmys.

Större delen av dagen har faktiskt spenderats i sängen - därav mitt dåliga bloggande idag. Jag har bara inte haft någon ork, jag har mått lite siså och jag måste medge att det har varit förbannat skönt att bara ligga i sängen och titta lite på tv, slumra till och bara gosa lite med Alfons.

Nu på kvällen har jag tagit ett ordentligt skumbad, gjort ansiktsmask och rakat benen - precis vad jag behövde idag! och vad är mer avslappnande än ett bad och tända ljus?

Gjorde mig även ett par mackor så det blev lite kvällsmys framför tv:n.


Bebis vecka 38

Bebisen:

Vikten är oftast mer än 3 kilo. I flera veckor har din bebis utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Hjärnan och nervsystemet utvecklas fortfarande och fungerar bättre för varje dag, och kommer att fortsätta att utvecklas långt efter det att bebisen är född. Ja, faktiskt ända upp till sena tonåren.

Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda, då? Du kan önska i morgon, men det är barnet som alldeles på egen hand bestämmer det. Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har det programmerat i sig, från arvet från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.

Mamman:

Svårt att sova. Forskning visar att graviditetslängden finns programmerad i arvsanlaget. Det är nedärvt från dig och din partner och har bestämts efter vad som är en normal graviditetslängd i just ert fall.
Har du inte packat din bb-väska är det hög tid att du gör det.
Låt den stå redo så att du inte behöver tänka på om du fått med dig allt när värkarna väl startar. Det är mycket barn i magen och moderkakan är mellan 20-25 cm i diameter.

Den väger ungefär ett halvt kilo och det är av stor betydelse att den fungerar fullt ut. Du kan känna hur barnet trycker och pressar nedåt mot underlivet. Många barn sjunker ännu djupare ner. Ditt bäcken är något vidgat och barnets skallben har förmågan att omforma sig för att passa in i förlossningskanalen.
Det kan vara svårt att hitta bekväma ställningar att sitta och ligga i. Magen är hela tiden i vägen. Du väntar på det första riktiga tecknet på att förlossningen startar.


Hej måndag.

Ännu en ganska så sömnlös natt, hur jag än vrider och vänder på mig så gör det ont. Jag kommer verkligen att sakna magen och känslan av att vara gravid men helt ärligt, fan vad skönt det ska bli att få ut henne!
Idag mår jag dessutom väldigt skumt.. Jag känner mig lätt svimfärdig och nu när jag försöker äta frukost så känner jag mig plötsligt lätt illamående.

Barnmorskan på torsdag, förhoppningsvis sista gången som gravid.
Ny vecka idag med, hej v.38!

Nej, inget paket från brevbäraren idag heller.. vart f*n är mitt paket??
Nu blir jag tokig..!

Sprickfärdig

Åt middag för en timme sen och jag känner mig fortfarande alldeles sprickfärdig. Helt galet mätt är jag, skönt att det snart är läggdags - kanske somnar man lite lättare om man har matkoma?
Jag känner mig i alla fall lika mätt som jag är stor, magen blir bara större och större och jag börjar fundera på om jag inte kommer spricka snart, det känns som att magen ska explodera när som helst.

Nu, lite wordfued sen ger jag upp för ikväll och hoppas på att jag får paket av brevbäraren imorgon så jag kan fixa lite i lillans rum!

God natt säger vi, jag och tjockismagen ;-)

Sega råttor

Har två väldigt trötta pojkar här hemma ;-)


Är det söndag så är det

Så har man kört älsklingen till ett marathon av innebandymatcher. En liten försmak på hur helgerna ser ut om ett par år kanske? Lillan kommer absolut att hålla på med nånting, det vet jag - det kommer hon få av sin pappa :-) Jag har ju själv hållt på med lite allt möjligt men aldrig hållt fast vid något, älsklingen där emot har hållt på med innebandy sen han var liten, han har kört cross länge och fotandet ska vi inte prata om ;-)

Föds hon inte med en kamera i handen är det konstigt, haha!

Idag blir det inte många knop. Hade svårt att sova inatt och det tog en bra stund innan jag väl somnade igår. Grannen under spelade musik (som vanligt) men den här gången hade hon nog lite fest skulle jag tro, vart tyst runt halv 12.. Lillan lekte rövare i magen och det var väldigt svårt att få ro att somna, hon tycks alltid ha massa energi på kvällarna när en annan vill sova.
Sen vaknade jag som vanligt nån gång mitt i natten, lillan tryckte på så mycket neråt att jag var tvungen att gå upp på toa, sen var det ju nästintill omöjligt att somna. Jag hade väldigt ont inatt.. Det spelade ingen roll hur jag vred och vände på mig, det värkte i ryggen och strålade fram i magen.. det kändes inge bra alls men efter en stund så somnade jag och vaknade lite halvt nån gång tidigt imorse men sov så gott som ända till halv 10.

Jag skulle tagit tag i dammsugaren idag men den får vänta till imorgon, är det söndag så är det!


Jag, moi, me.

Hittade ett usb minne med grejer jag hade på mina föräldrars dator,
där fanns en himlans massa musik men även en jäkla massa bilder.
Här kommer lite gamla bilder på mig som jag hitta, inga stenålders
bilder men de har några år på nacken i alla fall ;-)


Vem tryckte på OFF-knappen?

Shit vad trött jag blev, allt socker jag ätit har nog slagit över till trötthet..
What to do?


ah, så trött är jag.


Matkoma 2011

Har varit ute på vift en stund, vi lämnade Alfons hos svärisarna och sedan åkte vi till Skärholmen och kikade lite men köpte inget. När vi hämtade upp Alfons sen hade han haft så roligt så han ville nästan inte följa med oss hem, haha. Han busade med svärisarna, traskade över till älsklingens mormor och fick korv (men det är lördag så det är ok ;) han träffade två stycken tjejhundar och fick t.o.m skällt lite på grannen.
Nu ligger han bredvid, ja nästan på älsklingen i soffan och myser. Han är helt slut den lille.

Älsklingen ska snart iväg och döma en match och med mat i magen kan vi nu konstatera att vi lider av matkoma 2011, haha.

Oh my darling,

När älsklingen kom hem blev det liv i luckan minsann,
Alfons busade som bara den med bollen och Felix var
inte blyg - han ville minsann vara med :-)

När godisen är slut och energin likaså, då sätter man sig
bredvid mamma och gosar ♥


5 november

Ja men god morgon!

Det borde ju vara olagligt att vakna vid halv 6 på en lördagmorgon men icke, älsklingen skulle iväg och jobba ett par timmar så för min del blev det en snabb promenad med Alfons vid halv 7, sen sov vi ääända till klockan 11. Underbart! är det helg.

Nu har frukosten precis landat i magen och jag har intagit min plats i soffan med datorn i knät. Det är fruktansvärt disigt och grått väder idag, vi får väl se vad den här dagen har att bjuda på när älsklingen kommit hem.

Vad ska ni hitta på idag? Visst är det halloween och allt också?

..och så var denna dagen slut

Ja jag är helt klart inte ensam om att undra vart tiden tar vägen men för våran del så är den här fredagen också så gott som över. Kom hem för cirkus en halvtimme sen, gått sista rundan med Alfons och tagit en kvällsmacka. Älsklingen ska upp olagligt tidigt imorgon och jobba så det blir snart dags att krypa ner i sängen.

Spännande och se vad morgondagen har att bjuda på då.

Gott natt mina vänner, sov så gott!

back in the days,


Jag, pappa, mamma och brorsan på Liseberg för nåt år sedan.
Härlig bild tycker jag :-)


Tankar kring BF

Nu när det börjar närma sig BF så har jag funderat mer och mer på hur det kommer gå till, hur kommer jag må och sånt där. Jag tänkte dela med mig av mina funderingar.

Kommer vattnet gå först eller kommer jag plågas av fruktansvärda värkar innan det är dags att åka in? Kommer jag märka att vattnet går eller kommer jag tro att jag kissat på mig? Om vattnet går men värkarna inte kommer igång, kommer det bli långdraget då? Tänk om man skulle bli tvungen att göra kejsarsnitt, hur kommer jag reagera då? Kommer lilla jag verkligen att klara det? Bara tanken på att spricka eller behöva klippas och sys känns ju faktiskt lite skrämmande.. Tänk om man kommer behöva åka fram o tillbaka o sen fram o tillbaka till sjukhuset igen för att värkar osv inte satt igång tillräckligt?

Hur kommer jag må efteråt? Kommer det ta lång tid innan man blir "återställd", jag menar man ska ändå trycka ut en människa fast i miniformat så klart. Hur vanligt är det att barn föds när dom är beräknade? Ingen vill ju gå över tiden.

Ja, lite tankar cirkulerar ju i skallen på en. Jag är inställd på att allt kommer gå bra, det kommer gå smidigt och vår lilla ängel kommer födas frisk och helt fantastisk. En liten gnutta "oro" har man ju ändå, man är väl alltid lite rädd för det som är okänt?


111104

Sov ett par timmar förut, så skönt! Nu är älsklingen hemma och det är dags att dra igång tacosen, sen är det en innebandymatch som ska avverkas och jag ska med och kika idag. Måste nog förbi Ica och köpa lite julmust och kanske en kexchoklad så jag har nåt att tugga på ;-)


gaah

Nehe.. vart ingen post till oss idag, får väl hålla tummarna att CityMail kommer med nåt litet paket. Jag som ville pyssla i lillans rum! Jaja, ut med Alfons nu då, sen ska jag sova en stund :-)

Grötfrukost och sovmorgon

Trodde aldrig jag skulle somna om efter att älsklingen åkt till jobbet idag men det gjorde jag, somnade så hårt men sov inte tillräckligt länge känner jag, hehe. Nu har jag fått i mig en skål med risgrynsgröt - mumma! och snart så borde ju posten komma, jag väntar på ett litet paket med pyssel till lillans rum och jag vill inte missa det, här är dom nämligen så snälla att dom plingar på dörren om inte paketet går i brevinkastet :-)

Så fort paketet har kommit ska jag gå på promenix med Alfons, sen ska jag faktiskt lägga mig och sova en liiiten stund till, jag känner att jag behöver det idag.

I kylskåpet..

finns det en julmust.. den skriker på mig. Men nej, jag måste låta bli. Ska ta den där duschen nu i alla fall, trodde jag skulle kommit ifrån datorn tidigare men shit vad jag fastna, haha. En dusch, en kvällspromenix med Alfons sen blir det att krypa ner i en nybäddad säng.

Natti natti!

Kvällsfix

Jag har nu suttit och fixat och donat lite i bloggen, det tänkte försöka locka lite fler läsare till min fantastiska blogg ;-) Älsklingen har precis avslutat tvättstugan så nu återstår det bara för mig att lägga undan mina kläder och bädda rent i sängen. Vi bor på våning 3 av 3 och nu när jag är så tjock så orkar jag inte springa upp och ner i trapporna till tvättstugan, vilken tur att jag har världens bästa karl som fixar det istället ;-)

Han ska iväg strax och kolla på nån hockeymatch och då ska jag försöka passa på att duscha och ja, kanske till och med lägga en ansiktsmask - det kan ju vara härligt. Det var inte igår man unnade sig det om vi säger så.

Rensning

Nu är det dags att ta tag i ett par korgar som jag har en massa skit i, ni vet hur det är - man bara samlar på sig en massa grejer och tillslut vet man inte vad man har där så nu ska jag äntligen få tummen ur och rensa ur dessa korgarna så man kan ha lillans prylar där i istället :-)


9 månader sedan,

 


Nam nam

Frukost, såå gott.


Nu är det dags,

vi säger god natt och vi är tillbaka imorgon - förhoppningsvis lite piggare än idag :-)

julklappar

Jag kan inte säga annat än att jag älskar KappAhls barnkläder. Dom har såå mycket fint och till jättebra priser! Vi åkte förbi svärmor på vägen hem förut och vi började prata lite julklappar, inte så mycket kläder just då men till våra nära och kära - lite julklappstips ifall ni har idétorka eller hellre köper fler klappar än en dyr ;-)



Alla plaggen hittar ni på KappAhl.


vekling

Ja, jag kunde inte säga nej när älsklingen fråga om jag ville åka med till Elgiganten. Begäret tog över och vi slank in på Ica och se vad jag hitta:



Har ni testat nya JuleSkum Polka? Inte? Gör det!
Den är riktigt god faktiskt, kommer ätas mycket tomtar i jul hos oss kan jag lova ;-)


confession,

Jag har trillat dit, kan inte få nog av julmust och inte nog med det, såg en bild på skumtomtar - det rycker i hela kroppen på mig. Ge mig massor med julmust och skumtomtar, ge mig jul!


Jo men visst,

Idag tar jag en


Idag gjorde jag en


Äntligen!

Nu är avlastningsbordet i hallen färdigt!
Det tog sin lilla tid men man måste ju ha ork och lust och idag fick jag tummen ur,
såhär blev det:


Snart en MILF rikare.

Jag har det senaste börjat tänka mycket på tiden som kommer när lillan väl är ute, den ytliga biten om man kan kalla det för det, hehe. Jag har ju haft turen att inte gå upp så mycket i vikt och den vikt jag lagt på mig har ju lagt sig på magen, lite på rumpa och lår men annars märks det knappt.
Jag vägde in mig på 52kg och idag väger jag 64kg - inte så pjåkigt med tanke på att jag nästan vägde lite för lite innan men jag var så nöjd med min kropp då, kurvorna satt på rätt ställe liksom haha.

Mina kompisar tror att magen kommer försvinna på två röda sen, bara poff liksom och det hade ju inte vart helt fel ;-) Jag har klarat mig helt från bristningar vilket jag faktiskt var lite "orolig" för med tanke på mina tatueringar osv. Men när lillan väl är ute, då blir det lite mer disiplin, inte godis mitt i veckan som nu kanske haha.
Med tanke på att jag egentligen är ganska liten och kläderna jag gick i innan var ganska lösa - använde mycket tunikor, tights mm - så har jag ju inte behövt köpa en helt ny garderob nu men sen när man kommit tillbaka så blir det nog att inhandla lite nytt, 2012 blir början på ett helt fantastiskt liv med min underbara familj.
(Det börjar så klart redan nu i november men ni fattar vad jag menar)

De flesta butiker/sajter har fått in väldigt mycket fint och man kan ju inte bli annat än sugen och inspirerad och motiverad till vad som komma skall.
Som älskling sa för någon vecka sen "Sverige är snart en MILF rikare ;-)" haha.
Han är för go min karl - love love love!

  




Ett litet urval från GinaTricot och Nelly.

Magen idag


RSS 2.0