Skänker en tanke..

Igår kväll fick vi veta att en bekant hastigt lämnat oss.. Det är så ofattbart och så orättvist! En sån lycklig tjej som skulle flytta in i nybyggda huset med sin blivande man och deras fina son.. Bara över en natt så förändras allt.. Mitt hjärta gjorde så ont när jag tänkte på familjen som så plötsligt förlorade sin dotter, syster, mamma, sambo, faster och svärdotter..

Varför ska alltid de som är så fina och lyckliga människor tas ifrån oss alldeles för tidigt?
Det finns inga ord för hur orättvist livet kan vara.. Det känns som en käftsmäll ibland och det får en verkligen att uppskatta sin egen familj mer än vad man trodde var möjligt.

Ta vara på varandra, man vet inte när det tar slut.. Även om jag bara träffat dig ett par gånger så känns det så hemskt, mina tankar är hos din familj och jag vet att du vakar över dom.

Jag kommer pussa och krama mina älsklingar lite extra, jag älskar min familj så otroligt mycket och min kärlek till er blir bara starkare för varje dag som går!

Ta hand om era nära och kära lite extra ♥


Söndagshäng.

Vi hade super trevligt igår, jag var dock den som åkte hem först då min lilla prinsessa var allt annat än nöjd över att mamma inte var hemma.. Men, det kommer fler gånger och nästa gång ska det dansas hela natten lång! ;-) Tack tjejer!

Idag har vi varit hos Elin och Magnus och fikat, My fick äntligen träffat Mio och jag tror minsann dom tyckte om varandra ;-) My slocknade i sin vagn så fort vi gick därifrån, det tar på krafterna att umgås med pojkar ;-) haha. Sedan har vi varit hos Richards syster och hennes sambo och grillat, fi faaaan vad gott det var säger jag bara! Nu är våren minsann här på riktigt!

Jag fick pillat lite på balkongen förut också och ska fixa ännu mer imorgon när jag lämnat Nova hos veterinären för kastrering, bilder får ni imorgon. (På balkongen asså, inte på katten ;-) ah, det kanske kommer nån bild på katten med, haha).

Efter att jag vart på balkongen blev jag snorförkyld på två sekunder, mina ögon kliade som aldrig förr.. är det pollen tro? Hoppas inte!! Nu ska vi strax kila i säng så jag återkommer imorgon med lite mer kraft.

Sweet dreams gott folk!

Dammade ni också av grillen idag?

Mysan och sötaste Mio :-)

Nu är det fest!



Taggaråå.

Nu har mina hjärtan lämnat mig för att åka ut till sommarstugan i stränkan, dom ska ha lite lördagsmys med My's farmor, farfar, faster och fasters sambo. Kändes faktiskt lite tungt att dom lämnade, jag har inte varit ute sedan februari/mars förra året och det är första gången sedan My föddes som jag får en helkväll med mig själv och vänner.

Lite lätt separationsångest får man ju faktiskt. Urs, tänk när hon börjar på dagis? haha, vem kommer gråta mest då, mamma eller My? M A M M A!!! hahaha.
Jag klarade mig visserligen från tårar idag och ja, nu är det väl bara att börja prova kläder då och se om man hittar nåt skoj att ta på sig :-)

Taggaaaa!

Min förmiddag i bilder.. och lite text.

Började morgonen med att åka till bolaget och handla ett par cider till ikväll och fick en sådan här

tack så mycket! :-)
Sedan slängde jag i lite toning i håret, jag har inte färgat mitt hår sen lillfisan föddes och min utväxt är allt annat är rar men samtidigt vill jag inte färga det en massa så en skön lite toning sitter fint i mitt hår nu.

Medan toningen verkar och mina två hjärtan ligger och sover så ska jag nu unna mig denna mumsiga frukost

Nom nom nom!


Something sweet.

Efter en sväng på Ikea fick vi köpt balkongmöbler så imorgon ska det fixas och donas på balkongen :-) Nu blir det nog snart läggdags, jag känner att energinivån inte är på topp och imorgon vankas det fest och då måste energinivån ligga på topp ;-)

Vi var och handlade ett par småsaker på Willys också, vi lät bli godiset idag ;-) Älsklingen plockade på sig chips och dip och jag var galet sugen på fruktsallad och här kommer resultatet av fredagens snask ;-)


Lundby.

Jag har blivit så sugen på att köpa ett dockhus till lillfisan, det är så klart inget hon kan leka med än men det är ju så fint att ha. Jag hade kompisar som hade sånna när vi var små men jag har själv aldrig haft ett och jag tycker dom är såå fina. Jag har kollat en del på blocket och jag tycker nog faktiskt, trots att de är ganska dyra nya, att de är lite överpriser..

Jag hade hoppats på att hitta ett lite billigare som jag kan pyssla lite med själv, måla och tapetsera typ ;-) Aja, vi får väl se om man hittar något - det är ju ingen brådska :-)

I eftermiddag ska vi åka till Kungens kurva, kolla lite på Ikea och sedan ska vi även kolla på möbler till balkongen. Vi vill nig gärna ha nå mindre trämöbler men vi får väl se vad vi hittar :-)


Såå fint :-)


Torsdag..

Hade en jättemysig dag med Mia och Noella igår, det var roligt att se Noella lite mer än vanligt - hon brukar sova så gott i sin vagn annars men igår vill hon sitta med oss och fika och prata med My ;-) Idag ska vi iväg med Carro och Wilda, det blir en sväng till Kungens Kurva och vår favorit butik Chilli, sen lunch på Heron City.

Nu ska jag titta till lillfisa som ligger och sover, min fina fina lilla älskling!

Men god morgon,

sovit gott? Här har det väl varit ok, jag har slutat kolla på klockan varje gång lillfisan vaknar för det känns som hon vaknar hela tiden vissa nätter. Vi somnade om en liten stund imorse i alla fall :-)

Nu blir det en dusch för sen ska vi ner på stan och träffa Mia och Noella :-)

Dilemma.

på lördag är det dags för min första kväll utan lillfisan och mannen, det blir restaurang med god mat och dryck, vänner och nya människor, sen kanske ut och dansa lite. Taggad som få står man nu inför den stora fråga, vad f*n ska jag ha på mig?

Jag har en tanke som jag tror kan funka, det är inget jag haft på mig direkt innan men alltid tyckt vart super snyggt. Vad tror ni?


Så gött äre!!!

Min bankman ringde precis, har jag inte världens bästa bankman?! Han fixade så klart det jag ville fast med en ändring. Planen var att höja mitt nuvarande banklån och lösa in det hemska studielånet + få ut lite extra till csn återkravet jag fick igår på dryga 15 000..

Han kom i alla fall fram till att det inte skulle löna sig att lösa studielånet då det är lite lägre ränta där och han ville ju inte lura mig så han rekommendera att jag har kvar det men han höjer så jag kan betala återkravet och även lösa in min sista kredit hos klarna, aldrig mer klarna säger jag bara!

Så fort jag fått hem papprena, skrivit på dom och skickat tillbaka dom är det klart, då är det bara att vänta in stålarna och sedan betala av skiten.

Sen ska här börja sparas på riktigt! Hej hus! ;-) Lillfisan ligger och sover så nu har även jag krypit ner i sängen, ska försöka vila lite i alla fall :-) go natt!


Idag är en sån dag..

som jag skarpt funderar på att spendera i sängen.. Natten har inte vart rolig då lillan inte fått ro att sova, kanske beror de på sprutorna.. Hon var väldigt varm och jag vet att hon fick väldigt hög feber förra gången hon fick sprutor. Stackars liten.

Hur som helst så har jag varken ork eller lust att kliva upp så jag tror att jag blir liggandes här idag. Synd att de är så fint väder bara, man blir ju lite sugen på att gå ut ändå..

Aja, vi får se! Först väntar jag på samtal från min bankman, håll tummarna att allt går igenom! (mer får ni inte veta just nu för då skiter det sig bara, haha)


5 månader.

Idag blir lillfisan 5 månader, tiden rusar iväg!
Imorse var vi på kontroll och My fick sina sprutor och det var lika obehagligt som förra gången, stackars lilla :-( Efter bvc blev det en liten sväng på stan, fick köpt dopklänningen så nu är det klart. Jag har haft galen huvudvärk hela dan, troligtvis av stress då jag trodde att bvc tiden var 13:30 men var 11:30, detta såg jag halv 11..

Lillan är nu 62 cm lång och väger 6 kg.
Hon är väldigt förtjust i sina fötter, hon älskar när man busar med henne och pussar henne på magen, hon har kommit på att hon kan röra på tungan och tycker det är roligt att sticka ut tungan och försöka "rulla" tungan. Hon är en väldigt glad och härlig liten fis som är väldigt mammig men som mer än gärna busar med pappa och man ser verkligen hur hon lyser upp när pappa kommer hem :-) Mina älsklingar!

Snart kommer älsklingen hem och då ska det handlas mat :-)

Greetings from the västkust änna.

Så var det söndag. Snart är det dags att åka hem till slöddetälje igen, tillbaka till verkligheten! Vi har minsann haft en jättemysig helg här hos min familj och det har varit roligt att hela familjen har fått träffa My igen. Vi får väl se om vi kommer tillbaka nånting innan dopet, annars åker ju jag och My ner den 6 juni igen och stannar en heeeel vecka när mina föräldrar är i grekland och gottar sig ;-)

Ska väl försöka packa lite och få in saker i bilen, sen ska det grillas lite korv :-)
Vi hörs i södertälje igen. Ciao.


My trivs bra hos mormor & morfar :-)


Slut.

Jag och Carro satt vid varsin dator imorse och var super beredda när de släppte biljetterna till Lady Gaga, tror ni inte att det var omöjligt att komma fram? Och när man väl kommer fram till bokningssidan så är det slutsålt? Vad gör man då, jo Carro ringer till kundtjänsten och får köa i 26 min för att sedan få beskedet att det är slutsålt.

Under en timme så såldes det slut! Det var omöjligt att få biljetter bara en kvart efter släppet! Suck. Aja, vi ska hålla ögon och öron öppna, finns ju alltid nån som ångrar sig eller beställer men inte pröjsar. Vi ger inte upp i första taget ;-)

Nu ska jag försöka få klart det sista + mig själv för den delen, för om 2 timmar är vi påväg söderut mot min familj!

(så ni bör nog inte förvänta er någon mer uppdatering idag.. haha)

Tills nästa gång, ha en superskön fredag!


Flip a coin.


Övning ger färdighet.

Här är gå-vagnen som jag köpte till lillfisan härom dagen, såå nöjd och den kommer användas flitigt ;-) Vi vill ju så klart att hon ska börja gå så tidigt som möjligt och tänkte testa denna, hon har redan stått och hållt lite i den (inte själv förstås) och även smakat på den så jag tror jag kan säga att den är godkänd ;-)


Lady freaking Gaga!

Lady Gaga kommer till Globen den 30:e augusti, hur coolt hade inte det vart att se henne?!? Biljetterna släpps imorgon kl 09:00 hos LiveNation. Tror ni att det kommer vara kaos då eller? haha ;-) Biljetterna kommer kosta mellan 350-975kr, såå sugen!


Långpromenad - check!

För en stund sedan kom jag och lillfisan hem från en långpromenad, vi tog en sväng till Maxi för att köpa kattmat och lite smått. Vi var borta i hela 1½ timme, skulle tippa att det tog mig cirkus en timma att gå fram och tillbaka, lite kämpigt på hemvägen när det är lite uppförsbacke större delen av vägen men hey, jag fick lite motion i alla fall! haha. Nu ska jag fortsätta dammsuga och städa lite för imorgon åker vi ju ner till min familj över helgen och vem vill ta tag i städningen det första man gör när man kommer hem sen? Inte jag i alla fall ;-)

Ta tjuren i hornen.

Jag har haft en liten period nu det senaste där jag har sagt ifrån, jag har tagit tag i familjen, vänner och nu även min hyresvärd. Jag har haft lite mailkontakt de senaste dagarna med våran förvaltare ang. grannen under oss och jag känner att jag får snart ett frispel på henne. Jag blir irriterad bara jag ser människan. Hur som helst så fick jag ganska bra gensvar från förvaltaren och vi står nu i kö igen för att se om vi kan bli erbjudna en annan lägenhet, vi kom fram till att det är det bästa eftersom vi inte kommer kunna köpa hus fören om 2-3 år och så länge orkar vi inte med hon under oss.

Förvaltaren sa nämligen också, när jag svarade på vem hon var och vart vi bor nu, att "ja men då vet jag vem det är och tyvärr tror jag inte att dennes beteende går att ändra hur mycket jag än vill men jag ska prata med hennes mamma". Då kände jag att det är såå mycket lättare om vi bara flyttar. Så vi får väl se.
Jag hoppas faktiskt att vi kan bli erbjudna en annan 3:a, har man tur så kanske den är finare än den vi har idag, även om vi nu gjort denna lägenhet finare än vad den var när vi flyttade hit ;-)

Hur som helst, det känns skönt att få utlopp för sina tanka och känslor, man orkar inte ha allt inom sig och försöka bearbeta det själv. Mitt tips: UT MED DET! det är SÅ värt det. Man kanske förlorar en vän (men då var ni ju inte så bra vänner som du trodde), en familjemedlem kanske känner sig sviken (han/hon kommer förstå att i slutändan så är det bara för att du bryr dig och älskar denne) och vem vet, du kanske får den respons du så länge velat ha.


Onsdag.

Idag har vi haft en mysdag nere på stan med Mia och Noella, alltid lika mysigt :-) Fick ju veta att dom bestämt sig för att tacka ja till lägenheten som de blev erbjudna här i vårt område, ska bli såå kul att bli grannar ;-)
Jag är helt slut idag så det blir inte mer än såhär, ni får en lite bättre uppdatering imorgon ;-)

Solsidan.

Jag och älsklingen var iväg och solade förut, sen köpte jag en lära-gå-vagn till lillan (ni får se bild imorgon) och nu såhär efter ett härligt bad ska det bli gott med en kopp té och lite soffhäng :-)

Imorgon ska vi ner på stan och träffa Mia och Noella :-)

Mellanmål.


Somna om min lilla vän.

Vi vaknade strax innan 8 imorse och det snöade, wtf liksom?! Enough is enough! Promenaden med Carro och Wilda blev inställd, man vill ju inte utmana ödet och ge sig ut i det här vädret när man redan är lite krasslig. Jag matade My och sedan busade vi lite, hon kräktes lite och efter att jag sms:at lite så tittade jag på henne och då hade hon somnat, min lilla tröttis somnade om av sig själv! Jag är så stolt!

Bäst av allt, hon sover fortfarande - typ 2½ timme senare ;-)
Jag borde väl inte säga för mycket för varje gång jag gör det så vaknar hon men håll tummar och tår ;-)


Dagens middag,

Potatis och köttfärsgratäng med fetaost och paprika, mumma!

Mellanmål.

Eller snarare en sen frukost.

Måndag igen.

5 timmar innan lillan vaknade första gången inatt, så skönt! Men med tanke på hur hon busade och hade sig igårkväll så är jag inte förvånad :-) Första natten på länge som jag sovit fantastiskt bra faktiskt. Nu har jag precis bytt gardiner i köket, ska byta i vardagsrummet också man får ju passa på medan busfröt sover :-)

Efter samtalet med mamma och pappa igår så var jag mer taggad än nånsin för att verkligen komma igång med träningen och jag sa till och med till Richard att "imorgon ska jag träna" men tror ni inte att jag vaknar mitt i natten alldeles dunderförkyld? Jag har ont i halsen och är snorig som få. Aja, det får bli massor med té och promenader med vagnen istället.

På fredag åker vi ner till västkusten och min familj, som jag längtar! :-)

Det ska börjas i tid, haha.

När jag gick ut i köket för att fixa lite té passade My'san på att ta över datorn, ja - det ska börjas i tid! ;-)


Wärmland forever = sämsta skiten på länge.

Råkade zappa över på 3:an förut och fick sett lite grann av det nya programmet Wärmland forever och jag börjar genast fundera på om dom inte har något bättre att visa än det där. Seriöst, är det ett skämt eller är dom så tafatta på riktigt? Man kan faktiskt tro att dom har ett manus att följa men bättre skådisar har man ju sett, herregud vilka tafatta människor..

Nej, Wärmland forever och Big Brother är nog fan den sämsta satsningen på länge!
Jag hade skämts röven av mig om jag bodde i karlstad. Stackars människor som blir representerade av de där wannabe-kändisarna.


Dagens middag,

Fläskfilé med ugnsbakad potatis, morötter, lök och vitlök + bea-sås.
Ja, det var verkligen lika galet gott som det låter ;-)


Söndag, härliga söndag!

Finns det nånting härligare än känslan av att vara nyduschad efter en stund i solariet? Kanske men det är fan svårslaget asså ;-) Speciellt såhär på en söndagmorgon. Solen skiner och det är riktigt varmt och vårigt ute, det trodde man ju kanske inte igår när man vaknade till snöstorm..!

Men jag klagar absolut inte :-)

Nu ska vi strax åka iväg och kolla lite grann, alltid skönt att komma ut lite när det är såhär underbart väder. Hoppas ni också får en riktigt härlig dag där ute :-)


Våran lilla geting - bzzz bzzz


2 år.

Idag firar jag och älsklingen 2 år, tänk vad tiden går fort. Ändå känns det som att jag känt denna underbara människa i hela mitt liv. Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva kärleken till dig, den är enorm! Jag är så lycklig som har en sån fin man och en sån underbar liten tös.

Du är den finaste människa jag mött, tillsammans är vi oslagbara!
Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar.

JAG ÄLSKAR DIG!


Thailaaaaand 2012.

Idag bokade vi äntligen thailandsresan, den 27 november åker vi till:



Sedan, efter en veckas lugn och ro på Koh Lanta åker vi till:

Här blir det en himlans massa shopping, me like!
Nu är vi taggade som få och längtar som bara den, tack älskling! :-)

Frukostmys med lillfisan


Precis vad jag behövde..

En riktigt bråkig tös! Det är väl min otur såhär på fredag den trettonde. Jag och Mysan trotsade det tråkiga vädret och tog en sväng ner på stan imorse och hon sov så gott i vagnen tills vi klev på bussen och skulle hem. Tur att vi inte har så lång väg hem men hur irriterande är det inte när hon gallskriker och folk runtomkring kollar på en som om man vore sämsta mamman nånsin..!

Det finns ju inte mycket man kan göra just då, det är bara att gilla läget och hoppas att man kommer hem nån gång. Jag fick köpt mig ett par fingervantar (ja jag vet, det är typ vår men här är fortfarande svinkallt ibland och jag vill inte frysa) för dom jag hade har visst adressändrat och bytt ägare (min käre sambo).

Snart kommer älsklingen hem och då ska vi åka iväg och handla lite helg-gott :-)
Sen blir det nog att stanna till hos hans föräldrar för att kolla på thailandsresa, wiiee!

Torsdagsfika.

Idag har vi varit hos Carro och Wilda på jättehärlig fika, lite nyttigare fika än vad vi är vana vid ;-) Men åh så gott, det var hallon, jordgubbar och blåbär med vaniljkesella och lite riven choklad - mums! My har precis vaknat efter en timmes vila och äntligen har jag nästan middagen färdig! Jag är så grymt hungrig och allt mat-prat hos Carro hjälpte inte min kurrande mage ;-)

Nu blir det lite spaghetti och köttfärsås, mums fillibabba!

God morgon!

Shit vad knackigt man har sovit inatt.. drömt flera mardrömmar och lillan har sovit dåligt hon med. Älsklingen har övertid idag så man kanske kan få en stund till att ta en tupplur lite senare ;-)
Idag ska vi i alla fall till Carro och Wilda på lite fika, ska bli kul att se hur nya lägenheten ser ut också :-)

Nu ska jag försöka fixa lite här, har en himlans massa disk som ropar på mig.. suck

Cut it off.

Fick ett ryck på mina slitna toppar så jag satte upp håret i en toffs efter att jag tvättat det och vips så var cirkus 3 cm borta, riktigt skönt och det ser inte så tokigt ut :-) Underlättar säkert lite när man har lite lockigt hår ;-)

2012-04-11

Idag har jag fått rensat klart i klädkammaren, jisses vad mycket kläder som kommer skänkas bort! Jag tänkte försöka få tid till att sy lite saker här hemma sen också, man får ju passa på medan man kan :-)
I eftermiddag ska vi ta en sväng till Skärholmen och Ikea, jag tänkte se om jag kunde hitta några roliga leksaker till lillfisan idag faktiskt. Nu när hon hela tiden ska ta tag i saker så kan ett par leksaker komma till nytta :-)

Hon har en skallra som hon är heltokig i men varför ha en när man kan ha fler roliga saker? hehe. Vad har era små bebisar för favoritleksaker?

Den som sover..

Nu ska vi strax åka till Rickards mormor på lite middag, vi tog en sväng förbi henne igår så My fick tacka för sitt påskägg som hon fick ;-) My har dock vart rätt bråkig idag, hon sov första gången mellan halv 10 och 11 ungefär och sedan somnade hon igen vid ett, halv två tror jag och då sov hon inte alls länge. Sen har hon varit jätte bråkig, hon har gråtit vad man än har gjort typ och precis innan Richard kom hem från jobbet fick jag henne att somna.

Nu hör jag hur hon har vaknat till så jag behöver ju inte väcka henne som jag trodde men hur som helst, jag hoppas hon är snäll resten av kvällen :-)

2012-04-10

Lillfisan sover, jag har försökt att få henne att sova runt 11 varje dag då jag märkt att hon ofta vill äta då och brukar somna just runt den tiden, idag somnade hon redan vid 10 men förhoppningsvis så sover hon en stund så jag får fixat lite hemma :-)

Jag har tagit tag i klädkammaren, rensar lite bland kläder som aldrig används och ska även möblera om lite. Just nu går det som på räls så jag tänkte att jag ska fortsätta medan jag har tid och lust ;-)

Dagens middag,

En redig bit kött, klyftisar och bea-sås - nom nom!


Påskägg.

Igår kom vi hem igen efter en mysig helg i sommarstugan. Jag har jobbat som en liten gris och det känns i kroppen, varje liten del av mig värker, jag har ont i muskler jag inte ens visste att jag hade haha! Men OM jag somnade gott igår i min egen säng, den har aldrig vart så bekväm som igår kan jag lova.
Jag blev i alla fall väldigt nöjd med hur köket blev och det blev även Richards föräldrar så det känns kalas :-)

Nu sover lillan lite middag, Richard är på söderstadion och ska fota Hammarby - Halmstad. Hej egentid! Tror bestämt att jag ska rensa lite i klädkammaren, jag vet inte exakt vad jag ska göra men min vän Carro har satt griller i huvet på mig när hon sa att hon satt upp en massa hyllor i sin klädkammare (vi bor i samma område och har likadana lägenheter ;-) och nu är jag grymt suger på att fixa till våran klädkammare lite. Som det är nu har vi sånna där trådkorgar och en del kläder hängandes, det hade vart nice och bytt ut trådkorgarna mot en byrå eller nåt men vi får se.

Det blir att blocket-surfa lite innan jag tar tag i något annat! :-)

En liten bild på köket jag gjorde i helgen.

Zzzz

2 timmar i mammas o pappas säng, mamma är stolt!


Det vankas påskmys.

Snö?! Ja det kunde man väl ana, det hindrade dock inte Richard från att ge sig ut och fota sin svåger när han idag har dammat av crossen. Lillfisan fick lite gröt till frukost, det var en riktig höjdare. Nu ligger hon och sover, håller tummarna för att det blir en stund så jag hinner kika lite efter en klänning till henne som hon kan ha efter dopet :-)

Ska börja packa lite inför helgen också, lite senare idag åker vi ut till Richards föräldrar i sommarstugan, idag ska sättas kakel! Hej hej, jag är inte alls nervös. Bara lite ;-)
Fick precis ringt min kära mormor, jag tänker ofta att jag ska ringa henne och bara fråga hur hon mår men man är alldeles för dålig på att ta sig tid och låter annat komma emellan. Men så fort jag hade lagt lillan så ringde jag henne och fick pratat lite med henne, hon blev så glad :-)

Så från mig till alla er som läser, glad påsk på er!

My precious.

Mysan testar sina nya solbrillor ;-)


Ååh ullared!!

Fastnade på Gekåsbloggen, åh ta mig till ullared nuuuu!!

Onsdagsfika.

Idag har vi vart nere på stan med Carro och Wilda, blev en trevlig lunch och lite shopping till småflickorna :-) Igår kväll när vi lagt oss så hörde jag världens kras och flög upp ur sängen. Det är så att mellan hall och vardagsrum så ska det vara en dörr och på sidan av dörren så är det två glasrutor, den längst ner hade gått sönder. Hur vette fasen men katterna hade röjt runt och på något sätt lyckats ha sönder den..

KUL. Hyresvärden säger att vi måste bekosta det själva också vilket jag inte tycker känns ok eftersom det ändå var en olyckshändelse och vi hyr, hade vi haft en bostadsrätt så hade jag haft lättare att acceptera det men nu ör det bara att betala och vara glad. Hoppas inte att det kostar för mycket bara..

Nu ska jag städa undan lite för snart kommer älsklingen hem och då ska det fixas middag!

News.

Idag har vi vart iväg med svärmor och köpt mosaik och alla tillbehör som behövs till helgen då köket i sommarstugan ska bli klart. När jag höll alla verktygen så fick jag nästan lite flashbacks, det är nog fan som att cykla. Hur som helst så tror jag att det kommer bli riktigt bra, ni får se sen till helgen när jag fått lagt upp en bild :-)

Jag har även fixat en ny header, vad tycker ni om den?
Måste erkänna att jag tycker den blev förbannat bra ;-)

Strax ska vi kila i säng, älsklingen är trött efter sin övertid idag och jag känner hur energin sakta försvinner och inte är lillfisan direkt pigg heller så det är lika bra att kila i säng och mysa lite :-)

Go morgon!

Så det är så här det kändes att äta frukost i lugn och ro? Första gången på väldigt länge som jag i lugn och ro kan få njuta av min frukost och se, jag har till och med tid att blogga samtidigt ;-) Lillfisan är så otroligt duktig och sover i sin egen säng om nätterna och efter en massa bus nu på morgonen ligger hon på våran säng och sussar så sött :-)

I eftermiddag ska vi åka iväg med svärmor och shoppa kakel till sommarstugan, vi tänkte åka ut i helgen och eftersom köket är det enda som är mer än halvfärdigt så har jag fått i uppdrag att sätta kakel. Det ska bli ruggigt skoj men samtidigt så är jag en aning pirrig, det är trots allt 2 år sen jag satte något och lite press känner man ju när det är ens svärföräldrar som ska dras med resultatet sedan ;-)

Jag har dragit fram mina skolböcker och ska för säkerhets skull bläddra igenom dom lite grann och friska upp minnet men jag känner på mig att det är som att cykla, haha.

2 april.

Åh vad vi somnade om imorse!
Efter att älsklingen åkt till jobbet så busade vi lite grann och somnade nån gång runt 8-9 och vaknade sedan kvart i 11! Jag kände mig utvilad och jag är såå nöjd!
I ungefär en veckas tid har vi haft lillan i sin säng i vårat rum, efter sista matningen för kvällen så somnar hon i min famn och sedan flyttar jag över henne till sin säng och där sover hon jättebra tills det är dags för mat igen och sedan har jag lagt tillbaka henne - detta har funkat varannan gång typ :P

Under dagarna och eftermiddagarna så har jag lagt henne på våran säng när hon ska vila och där somnar hon jättebra i nån timma, vilket gör mig supernöjd. Sen barcelona har hon hela tiden rullat över från rygg till mage och det är så roligt att hon numera knappt ligger på rygg alls, om vi inte busar med henne eller byter blöja på henne :-)

Idag har hon även börjat sova på mage, nu när hon hela tiden rullar över på mage så är det väldigt ofta man hittar henne på mage och självklart så blir man lite nojig över andningen osv men hon verkar tycka om att sova på mage och jag kollar till henne ofta och hon ser ut att trivas med rumpan i luften :P

Lika som bär?


Flingor & jordgubbar - nam nam


Nytt från Lindex.

Här kommer bilder på det som köptes till lillfisan igår :-)


Hej å hå!

I helgen har vi haft besök av två kära vänner från götet, det har varit en väldigt mysig helg och jag längtar redan till den 20 april när vi åker ner och vi ses igen :-) Kul att se hur mycket Maddes bebismage har vuxit till nästa gång ;-)

I fredags så drog vi till O'Learys för lite discobowling och mycket gott käk, igår tog vi en sväng till Kista och Barkarby för lite shopping trots det fruktansvärt trista vädret. Nu är Madde och hennes andra hälft Rickard påväg hem igen och vi ska snart gå ner på stan för lite söndagsmys med Richards föräldrar.
Jag är så sjukt shoppingsugen så vi får väl se om man kommer hem med nåt kul, igår shoppades det lite roliga grejer till My, vad det var får ni se senare idag ;-)


RSS 2.0