Naturella naglar.

Så har jag gjort gelénaglar för första gången, det blev ju inte så tokigt :-)
Nu saknas det bara lite lack och kanske nån rolig dekoration :-)


Kommentarer
Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Det verkar gå bra med det där nu va?



okej, vad bra.. ja några veckor va innan det verkar tror jag? .. hoppas verkligen det blir bättre då man lätt blir stressad när dem bara skriker och man blir väldigt trött... usch. det kommer nog ge med sig.. =)



Ja men dem borde ju kunna skicka dig till en barnläkare om det inte är nåt dem kan lösa.. prompa på det om dem inte lyssnar.. dem är lite dåliga på det på vårt bvc..



hon är nog så himla nyfiken att hon inte har tid att sova heller..kan ju vara så i perioder.. man får testa sig fram för att se om man kan få dem att somna.. ja vet att wilda alltid är trött när man sätter in nappen och hon liksom pratar med den i munnen.. sen lägger man täcket över kinden och hon somnar på 2 röda.. man får liksom testa sig fram..=)



kram

2012-02-08 @ 17:15:02
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

vi har också såna förlovningsringar =)

2012-02-08 @ 19:31:12
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

hehe det kommer bli lättare ju fler du gör.. säg till om du behöver en test person =) Haha har du vart uppe på den där sminkgrejen ännu.. kommer det komma bilder.. blev lite nyfken. va är det för?



ja men typ samma här.. jag gillar både silver och guld.. johan ville inte ha nån alls men nu trivs han i den,, dem är superfina.. vi har bara varandras namn i dem.. ni då?



nej jag tycker inte heller att hon ska skrika om hon inte äter.. känns inte rätt. dem ska ju vara nöjda liksom.. jobbigt.. men ja hoppas bvc har nåt bra råd, annars en barnläkare.. eller så hoppas vi miniformen tar vid snart.. =)

2012-02-08 @ 22:01:07
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Ann-Mari

Jättefina naglar Emma! Duktig du är!

Åh, vilken fin ring -har du o Riku likadana nu då?

2012-02-09 @ 14:10:58

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0