Write me a letter.

Nu är det gjort. En ganska tung sten som lyftes från mitt hjärta faktiskt.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min underbara familj och sen är det Greys på tv, som jag längtat!! Idag blir det spännande!! :-)

Mars 28, 2012



Lite kul från GinaTricot som gärna får flytta in i min garderob :-)

Barcelona 2012

Här kommer lite bilder från vår weekend i Barcelona :-)



Nope.

Jag hinner ej lägga upp några bilder så jag fixar det imorgon bitti.
Vi hörs då! Nu ska jag och lillfisan lägga oss i sängen och se klart TopModel.

Ciao!½

2012-03-27

Nu är allt på checklistan klart, älsklingen är ute med lillfisan på promenad och fixar även ett ärende åt mig :-) Hej egentid! betala sista räkningarna och sen blir det nog ett varmt bad för min ömma kropp. Ska lägga upp lite bilder från helgen sen så glöm inte att kika in sen igen ;-)

Värdelös.nu

Okaj, idag är det en hel vecka sedan jag bloggade sist. Värdelös.nu.
Jag hra haft massor att göra, lillan tar upp i stort sett all min tid och med tanke på att hon fortfarande inte får ro att sova på dagarna (om man inte är ute och går med vagnen) så är det svårt att få tid till annat än att roa henne..

Babysittern verkar inte vara lika populär längre och babygymmet verkar hon inte så intresserad av än. Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska göra och tappar all lust och ork. Men imorgon ska jag ringa till sjukhuset och se om man kan få en tid hos en barnläkare för jag är övertygad om att det är något fel med hennes mage.

Helgen spenderades i Barcelona, det var hur mysigt som helst och vi kom hem igår. Idag har jag och My varit ute på en promenad med Carro och lilla Wilda, alltid lika trevligt och på torsdag ska jag hjälpa henne att packa ihop lägenheten lite grann då de ska flytta till helgen, under tiden får flickorna umgås lite :-)

Bilder från helgen osv kommer snart, jag måste ta tag i storstädningen här hemma först.. Ni kan ju tänka er hur det ser ut hos oss när katterna haft "FF" hela helgen.. haha.

- Tvätta fodralen till soffkuddarna - check!
- Vattna och frisera blommorna - check!
- Dammsuga golven - check!
- Tvätta golven - Så fort älsklingen kommit hem
- Förbereda middag - Får vänta lite till
- Rensa upp i sovrummet + lillans rum - Fixas när älsklingen tar ut lillfisan på promenad sen.

Ni ser, listan är lång.. Busy busy.

Today.

Dagens lunch bestod av kycklingwok - nam nam!
Hade en mycket trevlig dag med Carro och Wilda, timmarna flög förbi. Besöket på bvc gick väl som väntat, helt ok. Lillan är nu 60cm lång och väger 5,4kg!

Hennes magknip och kräkningar fick man väl inget klart svar på.. Att min barnmorska först säger att jag inte behöver tänka på vad jag äter för att sedan säga till någon annan att man inte ska äta lök, apelsin, citron, ketchup mm är för mig helt obegripligt. Jag förstår att jag måste dra ner på kolsyrade drycker och även lök men istället för att testa 100 olika saker så kunde hon väl låtit oss träffa barnläkaren? Men nej nej.
Jag funderar skarpt på att byta bvc. Jag är inte nöjd.


Snö?

Vem fan har beställt snö? Dom snackar om att det ska bli cirkus 18 grader varmt till helgen, det känns väl knappast troligt om man kollar ut nu.. Idag ska vi ner på stan med Carro och Wilda, sedan ska vi till bvc på 4 månaders kontroll - hej vad tiden går!

Träningen igår gick för övrigt skitbra och det var faktiskt kul!
Roligast var ju att Mia också hade gått och känt sig omotiverad hela dan och velat dra sig ur - skönt att man inte var ensam om det haha men vad duktiga vi var!
Denna veckan blir det inte så mycket mer än promenader då Fia kommer upp imorgon och jag antar att vi åker utomlands på typ fredag kanske? Så nästa vecka drar vi igång igen, på riktigt och vi ska försöka gå varannan dag i alla fall så man kommer in i det.

Just nu känner jag mig faktiskt en aning motiverad!

Titta vad jag kan!

Att sitta i stolen och titta på mamma som lagar mat var ju roligt! :-)

Here we go again..

Träningskläderna är på, dom passade ju ovanligt bra trots att det vart liggandes i lite mer än ett år ;-) Ikväll ska jag och Mia på zumba, tänkte jag skulle gå in kläderna lite och komma "i stämning". Första gången är väl alltid jobbigast och den gången man är som mest omotiverad? Aja, så brukar det vara i mitt fall i alla fall och idag är inget undantag men jag måste ta tag i mig själv nu, bulldegen till mage ska bort och jag ska försöka satsa på beach 2012 ;-)

Efter idag blir det inget mer godis mitt i veckan och ingen läsk mitt i veckan heller.. Lite gott måste man ju få ha på helgen ;-) Jag ska börja med veckoplaneringen igen, försöka laga nyttigare mat (jag har aldrig lagat onyttig mat men ska man satsa så ska man göra det helhjärtat tycker jag) och kanske testa på lite nya saker. Uppdrag nr 2 är att få med mig sambon också ;-)


HM baby.

Vår och sommar, ge mig det nu!

Bara pyssel.

Kan man bli annat än inspirerad och pysselsugen när man kollar på Styleroom? Nej, jag tror inte det, haha. Jag får så mycket idéer och jag vill göra så mycket men som det är nu så tänkte jag göra ett par dekorationer i pärlor. Ja, ni får helt enkelt se så fort jag får mina pärlor ;-)

Jag hittade hur som helst en jättebra sida för den som älskar pärlor och sådant pyssel ;-)

Gå in HÄR.


Söndagsmys.

Idag har vi haft hela Richards familj här på fika, han fyller ju år nästa helg men då är vi troligtvis inte hemma så vi firade honom idag och det var mycket trevligt. Igårkväll matade jag lillan i våran säng och när hon somnat ordentligt la jag henne i sin säng och där sov hon som en stock i 3 timmar! Helt fantastiskt!
Vi vaknade av babywatchern då vi hörde att hon skrek så väldigt så vi tog upp henne och jag matade henne och sedan somnade vi i våran säng men det är framsteg i alla fall, hon måste ju vänja sig :-)

Idag har hon sovit både lunch och middag i sin säng, om inte Richard skulle ut på promenad med henne idag så hade hon sovit mer än en timme vid lunch men hon fick ju sovit i vagnen sen i alla fall. Jag kan inte beskriva i ord hur skönt det är när hon väl sover i sin säng, jag blir såå glad!

Framsteg hej hej!
Ikväll går vi på't igen! :-)

Gårdagens..

gårdagens pyssel :-)


My, min lilla lilla My.

Idag har lillan varit omöjlig, hon fick världens psykbryt och gallskrek - ingenting hjälpte men efter att ha gått runt med henne på armen så somnade hon i min famn och jag kunde, efter cirkus en timme, lägga ifrån mig henne och hon sov i en halvtimma på soffan i alla fall.

Nu har hon fått i sig lite alvedon och sina vitaminer och även lite mat så förhoppningsvis hjälper det hennes lilla mage som jag tror totalstrejkar idag :-(

Men en rolig sak, hon vände sig för första gången från mage till rygg idag!
Det gjorde mig väldigt glad!

Ikväll ska vi på fredagsmys hemma hos Mia och Noella, hoppas att My har fått ur sig allting så hon kan hålla sig lugn ikväll :-) Hon är så trött men så envis, eller så får hon ingen ro att sova :-/ Men så som hon skrikit idag så borde hon bli sådär skönt trött ikväll ;-)

16 mars

Igår kväll ringde min fina vän Sophia och berättade att hon kommer upp hit på onsdag och stannar en hel vecka! Jag vet nu att Richards överraskningsresa till oss är nästa helg men hur många dagar det är det vet jag inte, jag vet bara att vi inte kommer vara hemma hela veckan som Fia är här men en natt vet jag att hon kan stanna hos oss i alla fall, sen får vi se men jag hoppas så klart att vi får umgås en massa :-)

Idag är det fredag och jag är så sjukt godis och coca cola sugen!
För en vecka sedan bestämde jag mig för att det ska bli ändring, jag måste bli av med mitt coca cola beroende och jag kan inte äta godis mitt i veckan men nu är det ju faktiskt helg och på måndag drar träningen igång på allvar, då ska jag och Mia på zumba :-)

Ute i vårsolen.

Att sitta i vagnen var ju faktiskt inte så tokigt ;-)
Lillfisan börjar bli stooor ;-)


Mmm precis som på kolgrill!

Idag blev det kebabspett, bulgur och tzatsiki till middag, såå gott!


Onsdags mys i solen.

Nu är lillan mätt och belåten efter en lång och härlig promenad i solen med Carro och söta lilla Wilda. Nu ska jag försöka få målat klart möblerna här hemma och kanske sy ett par sittdynor, vi får väl se :-)

Tisdag.

Idag har vi varit ute på en långpromenad med Mia och Noella, en härlig promenad i detta blåsiga väder :-) Sedan tog vi och myste lite hemma hos henne med flickorna. Promenaden tog verkligen på mig både fysiskt och psykiskt, jag är galet trött och funderar skarpt på att sova en liten stund ;-)

Snälla rösta på moi!


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!


Say no more.

Ber om ursäkt för urusel uppdatering det sista, men helgen spenderades ute i sommarstugan i strängnäs och att ta tag i datorn och blogga har inte legat som prio sen vi kom hem.

Och inte blir det bättre nu heller, det råkar vara 30 grader och stekande sol och ja, vindstilla på min balkong och lillan sover så gott så ni kan ju säkert räkna ut att idag blir det inte så mycket mer än så här ;-)
Jag är snart tillbaka, jag lovar och då ska ni få se vad jag haft för mig de senaste dagarna.

PUSS!

Vem är det som drar i sladden?

Jo, lillfisan! ;-)

Things will change!

Idag har jag vart galet trött minsann! Vi gick upp 8 imorse och la oss igen vid 10, somnade om till halv 12 typ. Det var faktiskt riktigt gott. Igår hade vi en heldag på stan med Mia och lilla Noella. Som vanligt så tog vi en fika och pratade i timmar! haha. Det är alltid lika roligt att träffa dom och nu var det ett tag sen sist så vi hade ju extra mycket att prata om, vilken tur att Richard jobbade övertid igår säger jag bara ;-)

Vi ska ses igen nästa vecka, blir en utflykt nån dag så vi hoppas på bra väder. Sen ska vi ha lite tjejkväll på fredag nästa vecka för hennes kille är borta över helgen, det ska bli riktigt skoj.
Vi pratade också om att börja träna, jag har den senaste veckan insett att jag måste ta tag i mitt coca cola beroende som bara blir värre och värre.. Man skäms ju nästan när man tänker på att man faktiskt har gratis träning tack vare jobbet och inte har uttnyttjat det alls.. Här måste det bli ändring!

Blåsigt!

Jag tyckte det såg så vårigt och varmt ut idag men det var blåsigt och snorkallt i vinden, burr! Det blev i alla fall en kort promenad med Carro och våra flickor, sedan fick jag släpat upp vagnen 3 våningar och lillan reagerade knappt! Helt otroligt med tanke på den studsiga turen, tur att man har bra fjädring på vagnen ;-)
Bäst av allt var ju att jag kunde rulla henne direkt ut på balkongen och hon bara fortsatte sova, nu har hon sovit där ute i 40 min och lär bli en liten stund till.

Under tiden har jag fått hängt tvätt och startat en ny maskin. Nu ska jag bara sitta här och slappa en liten stund för sen måste jag påbörja middagen och jag är grymt hungrig! Imorgon ska vi träffa Mia och hennes lilla Noella, hoppas på skönt väder och inte de svinkalla stormvindarna som vart idag.

Glad bebis = Glad mamma!

Nu är lillan inne igen, i 3 timmar har hon sovit som en stock ute på balkongen. Jag är såå nöjd! Och bäst av allt så är det en nöjd, glad liten tös jag har bredvid mig nu :-)

Glad bebis = Glad mamma!

Stolt mamma.

Idag är det helt underbart väder! Jag satte ut barnvagnen på balkongen och efter att ha matat lillan så la jag henne där och nu har hon sovit i vagnen i 2 timmar! Jag är så lycklig!
Jag blir så stolt över lillfisan och kommer fortsätta ha henne där när hon ska sova middag, det bästa jag testat nånsin! Inte mycket annat som funkat och att vagnen duger lika bra på balkongen som ute på en promenad är helt fantastiskt!

Bangs.

God morgon! 2 ggr har vi somnat om efter att Richard drog till jobbet imorse. Det var minst sagt behövligt! Båda gångerna sov lillan bredvid mig i sängen istället för på mig, det kallar jag framsteg! :-)
Jag skulle lagt henne i sin säng igårkväll efter att hon somnat på mitt bröst men jag ville vänta en liten stund så jag var säker på att hon somnat, jag märkte att hon somnat jättetungt men det tog 2 sek innan det blev svart och jag vaknade några timmar senare, jag var sjukt trött jag med och väntade väl lite för länge så jag tröttade ut mig själv ;-)

Jag har blivit sjukt sugen på att klippa mig lite, jag har märkt att jag tappar grymt mycket hår nu när jag ammar och med tanke på hur slitet mitt hår är så skulle det kanske göra gott att toppa det lite men jag skulle faktiskt vilja klippa lugg, tror ni jag skulle passa i en J.Lo-lugg? ;-)


Inspirations frossa.

Jag har märkt att nu när jag är mammaledig så känner jag hela tiden att jag måste ha något att göra, jag letar hela tiden efter en massa pyssel och senaste grejen jag hakat upp mig på är att göra om saker. Jag sitter på blocket och letar schyssta furumöbler till en billig peng som jag kan måla om och pimpa ;-)

Jag hittade en telefonbänk som jag blev helt tokkär i men jag var tydligen inte ensam, attans.

Done, done och done!

Dammsugat, moppat golven och planterat om en blomma och fortfarande egentid.
Vad ska man hitta på nu? Slappa i soffan med datorn i knät, The Kardashians på tv - yes, nu ska här slappas!

Oväntad egentid.

What to do? Richards föräldrar undrade om My ville komma ut på en promenad i det fina vädret och det ville hon ju så klart, mätt och belåten slocknade hon i vagnen och är nu ute på vift. Det gav mig helt plötsligt lite egentid då Richard är i Sthlm och fotar.

Vad ska jag göra då?
Det får bli en svängom med dammsugaren och sedan för ovanlighetens skull ska jag moppa golven! Senare idag när Richard är hemma igen får jag unna mig ett bad, ja så får det bli! :-)

Btw, Avicii var A W S O M E! Synd bara att folk tappar allt svennebanan vett när de dricker alkohol, att jag inte knocka den lilla fjortisen asså.. Ah, det var bra nära i alla fall. Och uppkäftiga blatte brudar har jag inte mycket för! Ursäkta mitt val av ord men jag står för det. Jag är inte rasist, absolut inte men den där bruden skulle haft en fet smäll på käften.

Avicii

Efter en dag full med utflykter är vi nu hemma och taggar införkvällens konsert, Avicii!!


For life.

Här kommer de efterfrågade bilderna på mina senaste tatueringar :-)


Fredagsmys.

Tog mig ett långt rykande varmt bad och tända ljus, det gjorde gott både för kropp och själ kan jag lova. Nu blire kladdkaka med en twist, vaniljgrädde och en Malibu & Cola. Nam nam!


Nåt intressant på tv?


Bråkstake nr 1.

Kom precis in efter en liten promenad med vagnen. My har vart bråkig och spytt en massa idag, hon spydde en hel del igårkväll också. Jag måste nog erkänna att det inte var nån bra idé att testa puré och banangröt, även om det var pyttelite.. Det är nog därför som hon vart så bråkig, hon har säkert ont i magen stackarn.

Precis innan vi gick ut så la hon världens pizza men så fort jag kom ut med vagnen så somnade hon så förhoppningsvis hjälper den lilla vilan mot magen. Jag förstår att hon inte får ro att sova om hon har ont i sin lilla mage.. :-(

Chilli.

Igår var jag och Caroline och våra småtjejer till Ikea för lite shopping, vi tog en fika och sedan åkte vi till Chilli. I loooove Chilli! Man skulle ha ett kort som man bara kan dra och dra utan att pengarna tar slut ;-)
Jag fick köpt en kruka till balkongen och även en vardagsrumslampa - som jag har letat efter en schysst lampa och så trilla jag över en igår till sjukt bra pris och jag ÄLSKAR den!


RSS 2.0