I kylskåpet..

finns det en julmust.. den skriker på mig. Men nej, jag måste låta bli. Ska ta den där duschen nu i alla fall, trodde jag skulle kommit ifrån datorn tidigare men shit vad jag fastna, haha. En dusch, en kvällspromenix med Alfons sen blir det att krypa ner i en nybäddad säng.

Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det underlättar verkligen för det blir ju lite mera tvätt :)



Det värmde mitt mammahjärta ordentligt! Blev nästan rörd för han var så söt när han kom inbärande på stora tunga brickan :)



Kraam

2011-11-03 @ 21:23:55
URL: http://Sandraaas.se
Postat av: Patricia♡

sv: Ja den där dalahästen är bara för söt. Fick den för några år sedan av min bror i födelsedagspresent. Han vet vad syrran gillar:)

2011-11-03 @ 22:13:16
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: bella

Sv:

Haha jag var lika dan kollade på alla dessa program=)

Det är ju så olika det där med hur man går över eller inte men vi hoppas du slipper det!=)



Med Mindy tog det 17 timmar och och det var en vanlig förlossning fick dock värkställande drop som skulle få fart på värkarna.



Med Colin tog det bara 5 timmar men då hade jag gått hemma så när jag kom in var jag öppen 6 cm så det gick fort men jag ringde in till förlossningen och hon rådde mig att stanna hemma några timmar då hon sa att jag kunde prata under värkarna så ett tips lyssna på din kropp bara du som vet när du känner att du behöver hjälp! Dock så vill dom nog ha mer koll när det är första barnet.



Colins förlossning gick också bra fram tills att moderkakan skulle ut men den satt fast och jag fick någon dropp som skulle hjälpa till och dom klämde på magen men inget hände så efter en stund sa dom till mig att dom skulle försök dra ut den annars s´kulle de bli op men hon lyckades på något vänster få ut den med en del slit och en ganska så demolerad moderkaka men allt gick jätte bra=)

Det kommer säkert gå fin fint för dig!!!=)



Kram

2011-11-04 @ 09:17:13
URL: http://bellabackstrom.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0