SOS hudvård.

Jag har märkt att den sista delen av graviditeten och i kombo med årstiden så har min hy blivit så fruktansvärt torr. Jag är nu på jakt efter nån bra återfuktande kräm för ansiktet och det finns ju hur mycket som helst att välja bland.

Vad använder ni för att ge huden lite extra fukt nu under vintern?

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja då gör hon sig nog redo att komma ut :) Jag minns oxå att jag hade ett tryck ner mot slutet och det kändes ibland som om huvudet var påväg ut :P



Noel kom 5 dagar förtidigt så jag var verkligen inte beredd att vattnet skulle gå då :) Det händer när man minst annar det!



Jag hann inte göra något för att skynda på det, och vet inte om jag tror på sånt. Men jag vilade, vilade och vilade jätte mycket veckan innan Noel kom för man sov hur dåligt som helst och jag har hört att det bästa är att vila för det är då det händer :)



Ska bli spännande och se hur eran dotter kommer se ut ;) Du borde göra en lista där folk får gissa vilken dag hon kommer och vikt och längd , så ser man vem som kommer närmst :) Det gjorde jag :)

2011-11-16 @ 14:16:20
URL: http://fridanorrman.blogg.se/
Postat av: anonym

weledas day-cream!

2011-11-16 @ 15:21:49
Postat av: caroline

Haha joo jag vet hur det är att ha katter.. dem leker med allt.. hade två katter med mitt ex.. haha.. men nu bor den ena hos min mamma istället. =) .. okej så ni kommer resa runt lite under julen. det är ju mysigt det med ju =)

okej, får man fråga vad du fick då? jag fick ganska dåligt då min störda chef sänkte min heltid till en deltid precis innan jag skickade in till fk.. men vad ska man göra..



ähh folk som ska kommentera nå elak finns det gott om..



haha jaa. dem är ju ganska stora när dem kommer ut och det är ett under att dem får plats.

2011-11-16 @ 17:23:57
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: caroline

hehe okej.. ja men klart att dem ska få fira med barnbarnen.. tycker också det är vikgit att mor/far föräldrar och alla runt omkring vill vara med ohc vara delaktikga..

¨

ja men jag ligger på samma nivå som dig ungfär.. men jag är ju van att jobba så mycket extra också och har allti fåftt ut mellan 17-20000 i lön.. jag har ju en grundlön på 22800 tror jag.. men jag skulle jobba ca 35 t/v nu så lite mindre blir det ju..



jag jobbar inne i stan på en matvarubutik i deras delikatess.. så kör ju som sagt mycket exta/övertid och det räknas ju inte in hos fk när det inte är skrivet.. så det är ju det som suger mest!



NEJ Nu ska jag döda spindlar.. usch!!

2011-11-16 @ 18:27:20
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Mamma

Eight Hour- cream (E.A.) !! <3

2011-11-16 @ 19:04:54
Postat av: caroline

hahanjag tror tillomed att det bara är 75% som får har jag för mig.. det är den pengen man får när man är sjuk en dag.. om man räknar bort karens om jag har rätt.. så fattar ajg det iaf.. haha men men finns roligare att prata om en det. =)



ahh jag vet faktiskt inte.. men iaf 1 år och 3 månader.. om dagarna räcker så länge.. haha.. har en lite ledsen bebis så om ja stavar skumt är det för att jag görde med en hand...



johan kommer nog vara pappaledig iaf sina 2 månader.. sen kommer vi göra att han är pappaledig under sommaren nästa år också så att han får lite förlängd semester.. =) har ni redan planerat allt?



haha jaa. den dog .. usch.undrara hur den kiom in..



2011-11-16 @ 19:37:20
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: saara

nivea produkterna funkar jättebra tycker jag!

2011-11-18 @ 23:23:09

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0