Torsdags middag


Idag blev det fläskfilé med paprika, ris och gräddsås gjord på skyn från
köttet - riktigt nam nam!


Kommentarer
Postat av: caroline

Haha ja men semper är fakitkst bra.. det är väl att dem kan få ont i magen men det får dem ju av ammningen också, som tur är är wilda inte sån,verkar inte ha något probelm med magen =)



ja men precis.. eller vinna dem där 118 miljonerna på lotto vore inte fel heller.. eller nåt trevligt på bingolotton ikväll tackar vi inte heller nej till .. hehe..



ja men man måste ju ha nåt att se fram emot också.,. även om man kommer få spara ihjäl sig för att få ett hus sen.. hehe. men men.. nåt kul blir det iaf...



vart hade ni tänkt semestra sen då? vi funderar att ta med henne till turkiet i sept nästa år.. älskar det landet, och deras mat =)



haha jag lovar, du kommer vilja ha lite egentid också.. även om man verkligen vill vara med sitt barn hela tiden så är det sååå skönt ibland.. bara för en stund.. =) haha..

2011-11-17 @ 18:44:10
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: frida

Ser riktigt gott ut :)

2011-11-17 @ 19:46:43
URL: http://fridanorrman.blogg.se/
Postat av: caroline

gottigott =)



Haha ja dem är ju väldigt känsliga.. men glad att vi ännu inte fått någonmagvärk här inte =) nej det är ju att bröstmjlken innehåller allt dem behöver, men det gör ersättninge också.. så det är ju bra det. man gör ju lite som man vill.. det som känns rätt för en själv och ens barn..



hehe men det blir nog några år kvar till huset :D haha.. åhh jaa vad roligt.. har vart i turkiet 3 år i rad iår.. supermysigt. haha vad taskigt... de är ju bäst ju. du får övertala honom.. ja men thailand är inte fel det heller.. dit är också att resa senare i livet.. verkar ara fantastiskt.. nja det kan ju vara lite jobbigt att resa när dem är så små när det är mycket sol.. men när jag var i tukriet nu så var det många unga föräldrara som hade med sig sina barn.. och mor/far föräldrarana som stöd gissar jag på.. =)



ja men precis.. jag har vart iväg många gånger själc och samma för johan. så det måste man få också. väldigt viktigt så man inte förlorara sig själv helt vilket man kan göra lite i början när man får lite sömn och man inte riktigt fått rutiner ännu heller..

2011-11-17 @ 20:56:20
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Donken

ooooooooooojjjjjjjjj vecka 39! Grattis! snart i mååål! guuu så härligt. jag förstår att ni längtar sönder er! Själv har jag två små, och just startat eget företag. håhå jaja! ;)



julklappstipsen start idag i bloggen! :D



DonkenDesigns.se lanseras 1 december! Vill du ha nyhetsbrev redan nu, säg till. Kom ihåg att lämna epostadressen. :)

pöss!

2011-11-18 @ 02:03:44
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: BEa

Jag gillar verkligen din blogg :D ! Har du gjort designen och allt själv??



Kram!

2011-11-18 @ 08:18:12
URL: http://modelbea.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0